Tüketicilerden Gökçek'e "Düello" çağrısı

  • Ana Sayfa
  • Tüketicilerden Gökçek'e "Düello" çağrısı
Tüketicilerden Gökçek'e "Düello" çağrısı
Dengir Fırat, Kılıçdaroğlu, Gökçek derken düello moda oldu. Bu kez teklif Gökçek'le kapışmak isteyen Ankaralı tüketicilerden.Abone ol

CHP lideri Deniz Baykal'ı bir televizyon programına davet eden Gökçek'e de tüketicilerden düello teklifi var. Ulaşım zamları nedeniyle Gökçek'le karşı karşıya gelen Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin Gökçek'i bir televizyon prog seo ramında tartışmaya davet etti.

Çetin yaptığı yazılı açıklamada, Gökçek için BOTAŞ'a olan borçları, Kızılırmak suyunun Ankara'ya getirilişi ve daha pek çok olayda özel yasa çıkarıldığını ileri sürdü.

TÜDEF'in Gökçek hakkında yaptığı onlarca suç duyurusunun işleme alınmadığını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:
''AKP, Gökçek'ten neden korkmaktadır? Neden koruyup kollamaktadır? En son ulaşım konusundaki 2. ve 9. idare mahkemesinin kararlarını uygulamamaktan dolayı yapılan suç duyurusuna 5 günde dosyanın işleme alınmaması kararı verilmiştir. Doğal gaz konusunda 2008 yılında yaptığımız suç duyurusunda da 12 Ocak 2010 tarihli İçişleri Bakanı Beşir Atalay oluruyla soruşturmaya izin verilmemiştir. Yani önce 2 yıl sumen altı edilmiş sonunda ret kararı verilmiştir. MHP'li Belediye Başkanı Aytaç Durak'a işleyen AKP adaleti, icraatlarına devam eden Gökçek'e niçin işlemiyor?''

Çetin, köprü ve yol yapımlarında ASKİ işlemlerinde, Başkent Doğalgaz işlemlerinde EGO faaliyetlerinde ve kentsel dönüşüm işlerinde yapılan ''usulsüzlüklerin'' soruşturulması için izin verilmesini istedi.

Ali Çetin, Gökçek'i bir televizyon kanalında tartışmaya davet etti.



Kategori : GÜNCEL