Panasonic 1 saat ışıklarını söndürecek

  • Ana Sayfa
  • Panasonic 1 saat ışıklarını söndürecek
Panasonic 1 saat ışıklarını söndürecek
Panasonic, WWF’nin (Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı) küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla düzenlediği “Dünya Saati” eylemine destek verecek.Panasonic tarafından yapılan açıklamada, Panasonic’in, 2007 yılında başlatılan Dünya Saati hareketinAbone ol

Panasonic, WWF’nin (Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı) küresel iklim de seo ğişikliğine dikkati çekmek amacıyla düzenlediği “Dünya Saati” eylemine destek verecek.

Panasonic tarafından yapılan açıklamada, Panasonic’in, 2007 yılında başlatılan Dünya Saati hareketine destek vererek Avrupa’daki pek çok binasında tüm ışıklarını kapatacağı, İstanbul’daki Panasonic Genel Müdürlüğü’nün de 27 Mart Cumartesi günü 20.30 – 21.30 saatleri arasında ışıklarını söndüreceği belirtildi.

Panasonic Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Suzuki Shigeo, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, şunları ifade etti:

“İklim değişikliği tüm dünyanın birlikte çözüm üretmek için el ele vermesi gereken bir sorundur. Panasonic Avrupa, 27 Mart günü başta Almanya ve İngiltere olmak üzere Avrupa’daki pek Panasonic binasında tüm ışıkları, aydınlatmaları, ışıklı tabelaları söndürüyor ve çalışanlarını da evlerinin ışıklarını söndürerek bu yapıcı harekete katılmaya teşvik ediyor. Panasonic olarak, yeryüzünün daha sağlıklı bir gezegen olması yolunda çaba harcamaya daima hazırız.”



Kategori : EKONOMİ