İngilterede 3 boyutlu maç keyfi

  • Ana Sayfa
  • İngilterede 3 boyutlu maç keyfi
İngilterede 3 boyutlu maç keyfi
İngiltere'de binlerce futbolsever 3 boyutlu yayınlanan Manchaster United-Arsenal maçını izlemek için pub'lara akın etti Abone ol

İngiltere’de binlerce futbolsever Arsenal – Manchester maçı için 3 boyutlu yayın yapan pub’lara akın etti ve özel gözlükleriyle 3 boyutlu maç seyretmenin keyfini çıkardı.

İngiltere’de binlerce futbolseveri pub’lara akın etmesinin nedeni sadece Arsenal ve Manchester United maçının heyecanı hipnozla vajinismus tedavisi değildi. İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal – Manchester United maçının bir diğer özelliği, ilk kez bir futbol karşılaşmasının 3 boyutlu yayınlamasıydı.

Bu heyecanı yaşamak isteyen futbolseverler pilot uygulamanın başlatıldığı Londra, Manchester, Cardiff, Edinburgh ve Dublin’deki dokuz pub’a akın etti.

PİLOT PUB'LAR DOLDU TAŞTI

Hürriyet'ten Kazım Ataer'in haberine göre İngiliz Sky televizyonunun 3 boyutlu yayınladığı karşılaşma büyük ilgi gördü. Futbolseverler pilot uygulamanın başlatıldığı pub’larda yerini aldı ve özel gözlükleri takarak kendilerini futbol maçının içinde hissetti.

Sky'ın üç boyutlu futbol yayını Nisan ayında yüzlerce pub'da da izlenebilecek. Bu uygulamanın ardından, Sky+HD abonelerine üç boyutlu futbol yayını hizmeti sunulacak. Sky aboneleri, özel gözlükler takarak maçları evlerinde üç boyutlu izleyebilecek.

GÜLEN TARAF KIRMIZI ŞEYTANLAR

Emirates Stadı’nda, 60 bin kişinin izlediği bu nefes kesen mücadelede gülen taraf ‘Kırmızı Şeytan’lar oldu.

Manchester United’ın gollerini 33. dakikada, Arsenal kalecisi Almunia kendi kalesine, 37. dakikada Wayne Rooney ve 52. dakikada Ji-sung Park atarken, Arsenal’in tek golü 80. dakikada Cermaelen’den geldi.







Kategori : SPOR