'İnce ayarlı' yazı istifa getirdi

  • Ana Sayfa
  • 'İnce ayarlı' yazı istifa getirdi
'İnce ayarlı' yazı istifa getirdi
İclal Aydın ile eski eşi Tuna Kiremitçi, köşe yazıları aracılığıyla ilginç bir olaya imza attı.Abone ol

İclal Aydın ile eski eşi Tuna Kiremitçi, köşe yazıları aracılığıyla ilginç bir olaya imza attı. Kiremitçi'nin önceki gün yazdığı, "Jacqueline ve ben, sakin bir hayatı seçtik: Akşamları o çellosunu çalıyor, ben romanıma çalışıyorum. Kendisi, hayatımda gördüğüm en uyumlu hayat arkadaşı... Bir başkasıyla aynı evde yaşamak mümkünmüş meğer" sözleri fitili ateşledi!

Biri öğretmeli
Dünkü köşesinde 'Ayar çekerim görürsün' başlıklı bir yazı kaleme alan İclal Aydın, tepkisini şöyle ifade etti: "... Hayatına giren baskılı çakmak her yeni kadına köşesinden güzelleme yazarken eskileri gömmeden, bir biçimde onları yeni hikayesinin altyapısı haline getirmeden de bunu başarabileceğini öğretmeli artık biri ona... Tuna'ya yani... Arka sayfadan "Ben şimdi mutlu biriyim" yazılarının içinde sonucu "Mutsuzluğumun sebebi eskilermiş"e getirirsen bir kere daha... Kurarım bir "Tuna'dan mağdur olan kadınlar dayanışma komitesi" görürsün gününü..."

Efsanevi Çellocu Du Pre!
İclal Aydın ayrıca; Kiremitçi'nin kendisine söylediği "Senin yanında iyi biri olmak istiyorum" cümlesini daha sonra Demet Sağıroğlu'na da söylediğini belirterek, "Muhtemelen ilk eşi Yasemin'e de söylemiş olduğunu düşünüyorum" diye yazdı. Kiremitçi, bu yazı üzerine dün, Vatan gazetesine istifa mektubu verdi: "Efsanevi çello sanatçısı Jacqueline du Pre hakkında kaleme aldığım metne, gazetemizin bir yazarından yanıt geldi. Yanıtın içeriği ve düzeyi, kabul edemeyeceğim bir irtifayı sergiliyor. Vatan ailesine bu nedenle teşekkür ediyor ve izninizi istiyorum." Kiremitçi ve Aydın, 2006'da evlenmiş, 7 ay sonra da boşanmıştı.

Twitter'da...............
Ahmet Hakan: İclal ve Tuna olayı: Yanlışlıklar komedyası!
Reşat Çalışlar: Ben İclal-Tuna konusu (Tülin-Caner konusu gibi) gündemden silindi zannetmiş ve sevinmiştim...
Ezgi Başaran: İclal, Tuna Kiremitçi'den hep daha iyi yazarak eziyor. Kalem kuvvetiyle yani...
Oray Eğin: Bence Tuna şu an şarkı dinliyor.

MS hastası oldu 42 yaşında öldü
İngiliz çellist Jacqueline Mary du Pre (1945-1987), çellonun gelmiş geçmiş en iyi yorumcularından biri olarak kabul ediliyor. 6 yaşında çello eğitimine başlayan Jacqueline Mary du Pre, annesinin de desteğiyle Londra, Paris, Rusya ve İsviçre'de eğitim gördü. 28 yaşında MS hastalığına yakalandı. 1967'de ünlü orkestra şefi Daniel Barenboim ile evlenip Musevi oldu. Ünlü çellist, 42 yaşında hayata veda etti.



Kategori : GÜNCEL