Ringde öldürücü nakavt

Ringde öldürücü nakavt
Çarşamba günü çıktığı maçta başına aldığı yumrukla yere yığılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan kickboksçunun acı sonu...Abone ol

Konya’da Kulüplerarası İl Birinciliği final maçında aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçiren Gökhan Murat Üstel (24), beş gün süren yaşam savaşını kaybetti. Gold Spor Merkezi İhtisas Kulübü oyuncusu Üstel, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce çarşamba günü gerçekleştirilen il b kansas seo irinciliği maçına çıktı. Tempo Spor Merkezi İhtisas Kulübü oyuncusu Yasin Göçlü ile karşılaşan Üstel, başına aldığı yumruk darbesi sonucu yere yığıldı. Sağlık görevlileri ve diğer sporcular tarafından müdahale edilen Üstel, karga tulumba taşınarak sedyeye alındı. Ardından da ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Üstel, hemen ameliyat edildi. Solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulan Üstel, dün saat 15.00 sıralarında son nefesini verdi. Üstel’in ölümü, ailesini, yakınlarını ve sporcu arkadaşlarını yasa boğdu.

Oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenen Gülşen Üstel (46), hastanede sinir krizi geçirdi. Yaklaşık 2 saat gözlem altında tutulan Üstel, daha sonra yakınlarının yardımıyla evine götürüldü.

İŞTE O SANİYELER

Gökhan Murat Üstel’in son maçı saniye saniye kameralara yansıdı. İkinci rauntta rakibi ile mücadele etmeye çalışan Üstel, aldığı son darbe sonrası yere yığıldı. Ayağa kalkamayan Üstel’e sağlık görevlileri hemen müdahalede bulundu. Bu sırada bir sporcu arkadaşının kutlamasını kabul eden rakibi Yasin Göçlü, durumun ciddiyetini anlayınca üzgün bir şekilde Üstel’in başından ayrılmadı.



[PAGE]





[PAGE]

Kategori : SPOR