İl Özel İdaresi, web sitesini yeniledi

  • Ana Sayfa
  • İl Özel İdaresi, web sitesini yeniledi
İl Özel İdaresi, web sitesini yeniledi
Diyarbakır İl Özel İdaresi vatandaşa en iyi hizmeti sağlamak amacıyla hızla çalışmalarına devam edip, her alanda kendini yeniliyor. Abone ol

Diyarbakır İl Özel İdaresi vatandaşa en iyi hizmeti sağlamak amacıyla hızla çalışmalarına devam edip, her alanda kendini yeniliyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başk trapianto di capelli in turchia anlığı Kurum içerisinde yaptığı yenilikler ve eğitim çalışmalarının ardından, bu kez de web sitesini yeni imajı ile karşımıza çıkardı.

www.diyarbakirozelidare.gov.tr adresinde yayınlanan web sitesi sayesinde güncel haberler, duyurular, ihale ilanları, İl Genel Meclisine ait tüm kararlar, raporlar ve benzeri birçok bilgiyi, şeffaflık ilkesiyle halka sunmaktadır.

Diyarbakır İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı M. Tevfik Aydın yaptığı açıklamada; “halkımızın ihale ilanlarını daha yakından takip edebileceği, yapılacak ihalelerin daha şeffaf ve halka açık olması amacıyla web sitemizdeki gereken güncellemelerin yapıldığını” dile getirdi.

Aydın, “halkımıza daha kaliteli ve hızlı bir cevap verebilmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını, bunun için gereken çalışmaların hızla devam edeceğini, ayrıca vatandaşların istek ve talepleri için web sitemizin bilgi edinme kısmına başvurabileceğini” dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL