Sakarya'da Milli Eğitim masaya yatırıldı

  • Ana Sayfa
  • Sakarya'da Milli Eğitim masaya yatırıldı
Sakarya'da Milli Eğitim masaya yatırıldı
Kocaeli, Düzce ve Bolu illerindeki AR-GE Birimleri ile ev sahibi Sakarya'dan ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi.Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm kurumlarda, 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren uygulamaya konulan 2010-2014 Stratejik Plan'ın anlatıldığı bölge toplantısı Sakarya'da yapıldı.

Sakarya, Kocaeli, Düz seo ce ve Bolu illerindeki AR-GE Birimi sorumluları ile ev sahibi Sakarya'dan ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda, yeni stratejik plan hakkında bilgiler sunuldu. Stratejik yönetim anlayışının il, ilçe milli eğitim müdürlükleri ile okul ve kurumlarda yayılması, yönetim uygulamalarında yeni bir kültürün oluşturulmasının amaçlandığı Stratejik Plan'ın Bölge Toplantısı'nda katılımcılara eğitimde stratejik planlamanın önemi anlatıldı.

İki gün süren bölge toplantısına, MEB Stratejik Geliştirme Birimi Daire Başkanı Ercan Türk, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İstanbul İl Milli Eğitim AR-GE biriminden Abdurrahman Kaçmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Özbek, Kocaeli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın ve Düzce Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Turgut'da katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile Kocaeli, Düzce ve Bolu illerinin Milli Eğitim yöneticileri ve AR-GE Birim personeli, stratejik planla ilgili çalışma toplantılarının çok verimli geçtiğini belirterek, Sakaryalı eğitimcilerin misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.



Kategori : GÜNCEL