Sendika Durak'a sahip çıktı!

Sendika Durak'a sahip çıktı!
Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Ömer Levent Sarısoy, bazı meclis üyelerinin gündemi değiştirmek istediğini belirtti.Abone ol

Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Ömer Levent Sarısoy, bazı meclis üyelerinin gündemi değiştirmek istediğini belirterek, "Rüşvet ve yolsuzlukla yıllardır savaşan Başkan Aytaç Durak’ı önlerinde büyük bir engel olarak görmekteler ve her türlü iftirayı atmaktadırlar" dedi.

Sarısoy, yaptığı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın 1984'ten buyana beş dönemdir işçiye tarafsız şekilde yaklaştığını, insan onuruna yaraşır sosyal hakl trapianto di capelli turchia arı verdiğini, Türkiye genelinde örnek olduğunu ifade etti. Sarısoy, "Hiç bir zaman, suçluluğu ispatlanmadan, sebepsiz yere hiç kimseye ve işçilere kıymamış, ekmeğiyle uğraşmamıştır. Bürokratları arasında rüşvet ve yolsuzluğa müsaade etmemiş, halkın cebindeki paraya göz koyanları bizzat kendisi tutuklatmıştır. 1994 yılında otogar müdürünü, 2005 yılında itfaiye müdürünü rüşvet alırken yakalatmış, yine ASKİ'de Çatalan İçmesuyu projesinden sonra kapatılan su kuyularının elektrik kablolarının personel tarafından çalındığının vatandaş tarafından bizzat kendisine ihbarı üzerine gece vakti kalkıp ekiplerle beraber şahısları yakalatmış ve gereğini yapmıştır" dedi.

Durak'ın bu yılda bazı belediye meclis üyeleri tarafından rüşvet iddialarıyla ilgili eline geçen ses kaydı bandını cumhuriyet savcılığına teslim ettiğini belirten Sarısoy şunları söyledi: "Asıl işte bundan sonra yaşananlar trajikomiktir. Rüşvete bulaştığı iddia edilen meclis üyeleri Başkan Aytaç Durak’ın her seçimde defalarca ortaya atılan yıllardır yapılan inceleme ve soruşturmalarda aklandığı mal varlığı ile ilgili balon ve mesnetsiz iddiaları ısıtıp tekrar gündeme koymalarıdır. Başkan olmadan önceye dayanan iş adamlığı ve kendisine ve eşine kalan miras mallardan kaynaklanan mal varlığını Adanalı, yıllardır bilmektedir ve her seçimde oyunu sayın başkana vermektedir. Bir takım yandaş medyayı da yanına alan bu şaibeli meclis üyeleri gündemi değiştirmek istemekte rüşvet ve yolsuzlukla yıllardır savaşan Başkan Aytaç Durak’ı önlerinde büyük bir engel olarak görmekteler ve her türlü iftirayı atmaktadırlar. Yüce bir değer olan emeğin yanında olan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın tertemiz olduğunu biliyoruz. Bırakın hizmetlerine devam etsin çağrısıyla destekliyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz."



Kategori : GÜNCEL