Cemil Çiçek'ten Yargıtay'a cevap!

  • Ana Sayfa
  • Cemil Çiçek'ten Yargıtay'a cevap!
Cemil Çiçek'ten Yargıtay'a cevap!
Anayasa Paketi'ni eleştiren Yargıtay ve HSYK başkanlarına Cemil Çiçek yanıt verdi. Abone olDevlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Anayasa değişiklik paketi konusunda Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve HSYK Başkan Vekili Kadir Özbek'in eleştiri cevap verdi. "Eleştirileri saygıyla karşılarız" dedi.

Çiçek, "Biz, bunları saygıyla karş hair transplant turkey before and after ılarız. Hukuki bir metnin hukuk terminanolojisi ile konuşulması lazım. Bunun dışına çıkılarak bir tartışma yapılırsa bu süreç açısından çok iyi bir değerlendirme olmaz" dedi.

Anayasa değişiklik paketi çalışmaları konusunda destek turuna devam eden Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Anayasa Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'yu parti genel merkezinde ziyaret etti.

Görüşmeden ilk olarak Adalet Bakanı Sadullah Ergin ayrıldı. Daha sonra Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cemil Çiçek ziyareti, Ankara milletvekili Cemil Çiçek, Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ve Ankara milletvekili Ahmet İyimaya olarak gerçekleştirdiklerininin altını çizerek, "Türkiye'nin bir anayasa değişikliğine ihtiyacı var. Mümkün olsa 5 madde dışında tamamını değiştirebilsek. Ama bunun mümkün olmadığı anlaşılıyor. Biz, Türkiye'nin demokratik standartlarını yükseltmek adına bu değişklik gündeme gelmektedir.



Kategori : POLİTİKA