Toroğlu ve Çakar'dan iki zıt fikir!

  • Ana Sayfa
  • Toroğlu ve Çakar'dan iki zıt fikir!
Toroğlu ve Çakar'dan iki zıt fikir!
Trabzonspor-Galatasaray maçının 42. dakikasında yaşanan pozisyon faul mü değil mi? İşte taban tabana zıt iki farklı görüş!Abone ol

TRABZON-G.SARAY maçının 42. dakikasında yaşanan bir pozisyon, hâlâ akıllarda. Pozisyonda G.Saraylı Sabri’nin, kaleciyle karşı karşıya kalan Trabzonlu Burak’a müdahalesi gözüküyor.. Fakat Türkiye’n toptan çakmak in karar veremediği nokta, pozisyonda faul olup olmadığı.. Çünkü Yunus Yıldırım düdüğüne davransa, kırmızı kart çıkmalıydı..

FUTBOL dünyasının kararsız kalması gayet doğal.. Fakat Türk hakemleğine önderlik eden Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar’ın siyah ve beyaz gibi farklı yorumları insanı şaşırtıyor..

İşte görüşler:

Erman Toroğlu: “Sabri ile Burak’ın ayakları çarpıştı. Burak’ın aklında düşmek var, karar doğru.”

TOROĞLU: “İkisi de birbirini görmüyor. Sabri önce tutmak istedi, bıraktı. Sonra sırt sırta geldiler ve ayaklar çarpıştı. Burak’ın kafasında düşme olmasa devam eder. Bence pozisyonda faul yok, karar doğru”

Ahmet Çakar: “Burak’a yaptığı hareket nedeniyle Sabri’yi atmayan hakem hiçbir yerde barınamaz.”

ÇAKAR: “Böyle hakemlik olmaz. Yıldırım farklı olayım diye abuk sabuk maç yönetiyor, evrensel kuralları ihlal ediyor. Burak’a yaptığı hareket nedeniyle Sabri’yi atmayan hakemi dünyanın hiçbir yerinde barındırmazlar.”




Kategori : GÜNCEL