Yıldırım hakeme 'dansöz' dedi mi?

  • Ana Sayfa
  • Yıldırım hakeme 'dansöz' dedi mi?
Yıldırım hakeme 'dansöz' dedi mi?
G.Antepli yöneticilerin iddiasına göre F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Protokolden de Kuddusi Müftüoğlu'nu eleştirdi!Abone ol

Fenerbahçe-Gaziantep maçı, devre arasında yaşanan koridor diyaloglarıyla gündeme oturmuş, her geçen gün de yeni bir detay ortaya çıkmı best hair transplant in turkey ştı..

Şimdi G.Antep tarafından da duyulan ve görülenler medyaya sızmaya başladı.. Antep ekibinin yöneticilerinin duyduklarına göre sarı-lacivertli yönetici Mahmut Uslu, etrafında kimse yokmuşçasına ağza alınmayacak küfürleri 90 dakika boyunca sıralıyor..

ARKA SIRADAN DUYULDU

Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl’la yan yana oturan Aziz Yıldırım’ın arkasında oturan kırmızı-siyahlı yöneticiler ise F.Bahçe’nin 1 Numarası’nın maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu’yla ’dalga’ geçtiğini ve hakaret ettiğini söylüyorlar..

İddiaya göre Yıldırım, bir pozisyonda Antep aleyhine karar verirmesine rağmen hakemin dengesiz kararlar verdiğini düşünüp, “Baksana, hakemin her yeri oynuyor. Dansöz gibi” diyerek Mütfüoğlu’na soyunma odasında yaşattığı gazabı tribüne de taşımış.



Kategori : GÜNCEL