İspanya yine Messi'yi konuşuyor

  • Ana Sayfa
  • İspanya yine Messi'yi konuşuyor
İspanya yine Messi'yi konuşuyor
Barcelona'nın, Zaragoza'yı 4-2 yendiği maçta 3 gol atan Messi bir kez daha İspanya'yı ayağa kaldırdı.Abone ol

İspanya bir kez daha Messi'yi konuşuyor. 1 hafta içinde 3 maçta 8 gole imza atan Messi, Zaragoza deplasmanındaki 4-2'lik galibiyette de 3 golle başroldeydi.

Messi'yi durduramayan Zar tokai çakmak agozalı Ander, Arjantinli yıldızın performansını değerlendirirken, "İnsan değil" benzetmesini yaptı. Ander, bu sezon Barcelona formasıyla toplamda 34, ligde ise 25 gol kaydeden Arjantinli oyuncu için, "İyi oynadık. Ama karşınızda Messi gibi bir oyuncu varken yapabileceğiniz fazla birşey yok. Messi öyle bir futbolcu ki, okul bahçesinde topu alıp ardından kimseye vermeyen ve başkasına top göstermeyen bir çocuk gibi. İki gol atarak iyi bir performans sergiledik, puan da alabilirdik. Ancak onu durduramadık" diye konuştu.

MESSİ BAĞIMLILIĞI YOK
Bu arada, maçtan önce diş ağrısı nedeniyle antibiotik alan ve oynaması şüpheli gösterilen Lionel Messi ise Barcelona'nın son haftalarda tamamen kendisine bağlı bir futbol oynadığı görüşlerine katılmadığını söyledi. Messi, "Barcelona'da, Messi bağımlılığı diye bir şey yok. Pozisyonları ben yaratmış olsam da layığı tüm takım" ifadesini kullandı.



Kategori : GÜNCEL