Özhan Canaydın'ı kaybettik!

Özhan Canaydın'ı kaybettik!
Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın hayatını kaybetti.Abone olBir süredir Bursa Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın hayata veda etti.

Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy, Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın saat 23.34'de yaşamını yitirdiğini bildirdi. Aksoy, hastane girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2,5 yıldır tedavi gören Özhan Canaydın'ın bu gece saat 23.34'te hayatını kaybettiğini seo belirtti.

Prof. Dr. Aksoy, Canaydın'ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu. Özhan Canaydın'ın sağlık durumunun sabahtan beri kritik durumda olduğunu anımsatan Aksoy, “Tüm çabalarımıza rağmen maalesef sayın başkanımızı kaybettik. Üzüntümüz büyük” dedi.

ADNAN POLAT: "HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Polat, "Canaydın'ın benim başkan olmamdaki katkıları çok büyüktür. Bana bu konularda çok büyük katkıları oldu. Kendisinin başkanlık döneminde de birçok konuda çok mücadele verdik. Ailesinin, Galatasaray camiasının ve onu seven herkesin başısağolsun" şeklinde konuştu.

Galatasaray kulübü de bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda "Özhan Canaydın'ı Kaybettik Son nefesine kadar yüreği Galatasaray sevdasıyla çarpan, eski Başkanlarımızdan, değerli spor adamı Özhan Canaydın vefat etmiştir. Merhuma Tanrı'dan rahmet dileriz. Başta kederli ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun." denildi.

DURUMU KRİTİKTİ

Pankreas kanseri olan Canaydın'ın son zamanlarda durumu kötüye gitmeye başlamıştı. Bursa Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören Canaydın'ın hayatını kaybettiği haberleri bugün televizyonlarda ve son dakika haber olarak aralarında hurriyet.com.tr'nin de olduğu tüm internet sitelerinde duyrulmuştu. Yaşanan bu olay üzerine Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Kaya Aksoy konu ile ilgili bir açıklama yapmış ve Canaydın'ın sağlık durumunun kritik olduğunu söylemişti.



Kategori : GÜNCEL