Avusturalyalı rakibini dize getiren genç

  • Ana Sayfa
  • Avusturalyalı rakibini dize getiren genç
Avusturalyalı rakibini dize getiren genç
Antalyalı İhlas Koleji öğrencisi Kevser Çelik Judo Şampiyonasında Avusturalyalı rakibini dize getirdi.Abone ol

Bu yıl 17.si düzenlenen Ümitler Nazım Canca Avrupa Kupası’nın ilk gününde 52 kiloda mücadele eden Kevser Çevik finalde Avusturyalı rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

20-24 Mart tarihlerinde Ant hair transplant turkey alya’da Dilek Sabancı Spor Salonu’nda Milli takımımızın da içinde olduğu 13 ülkeden 82 bayan ve 159 erkek judocunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada ülkemizi temsil eden Kevser Çevik bu büyük başarıyla gelişmekte olan kariyerinde önemli bir zafere daha imza atmış oldu.

Halen İhlas Koleji 9.sınıf öğrencisi olan Kevser Çevik başarısıyla tüm öğretmenlerini ve arkadaşlarını sevince boğdu. İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Çevik’in sadece Türkiye’de değil tüm dünyada da adından söz ettireceğine inandıklarını söyledi.

2010 yılı içinde İstanbul İl şampiyonluğu ve Türkiye Gençler Şampiyonası’nda 2.liği bulunan Çevik bu başarıları ile Milli Takıma hem gençler hem de ümitler kategorilerinde davet edilmişti. Önümüzdeki dönemde her iki kategoride de önemli şampiyonalarda milli formayı giyecek olan Çevik, 25-27 Haziran da Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenecek olan Avrupa Ümitler Judo Şampiyonası’nda ülkemizi 52 kg.'da temsil edecek.



Kategori : GÜNCEL