Pamukoğlu'dan şok darbe yorumu

Pamukoğlu'dan şok darbe yorumu
Osman Pamukoğlu, darbe planlarının hayali de olsa yapılmaya çalışılmış olduğunu söyledi. İşte o tartışılacak sözler;Abone ol

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, darbe planı iddialarıyla ilgili gözaltına alınan generallere yönelik soruya, “Ben hayatta hiçbir zaman konu, saha ne olursa olsun, kuşatmaya meydan vermem. Kuşatma, kötü yakalandın turkey hair transplant package ız demektir. Sizi kuşatan kuvvetleri önceden görüp, tedbir almalısınız ve çarpışmayı kuşatmadan önce kabul etmelisiniz” yanıtını verdi.

Çanakkale’ye partisinin il teşkilatı açılışı için gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ordu ve darbe iddialarına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. Pamukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2002-2007 yılları arasında iyi yönetilmediğini, disiplin gücünden uzak kaldığını belirterek, şöyle konuştu:

"HAYALİ DE OLSA YAPILMAYA ÇALIŞILMIŞ"

“Özellikle, 2002-2007 yılları arasında genel olarak iyi sevk, idare ve disiplin edilmediği, doğru yönetilmediği ortada. Birçok iddia var. Ama hepsine baktığınızda, Balyoz’uydu, Kafes’iydi, Jandarma Genel Komutanlığı nezdinde yürütüldüğü iddia edilen Sarıkız’dı, bunlara bakıldığında, ne kadar ilave edilirse edilsin, harici senaryo yazılırsa yazılsın, bir şeylerin hayal edildiği, yapılmaya çalışıldığı ortada. Bunun tam gerçeğini, hukuk, mahkemeler ortaya çıkaracak ve sonuçta milletimiz de görecektir. Ordu şu anda kendini savunuyor. Daima bir psikolojik harekat ve kuşatma altında olduklarını söylüyor.



Kategori : POLİTİKA