Başbakan'dan Rize'ye Mercedes

Başbakan'dan Rize'ye Mercedes
Başbakan Erdoğan, hizmet aracı olarak kullandığı otomobillerden birini Rize Valiliği emrine makam aracı olarak gönderdi.Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan hizmet aracı olarak kullandığı otomobillerden birini Rize Valiliğine gönderdi.

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Valil capelli iği'nin kullandığı makam aracının sık sık arıza verdiğini belirterek, “Misafir geldiğinde veya toplantılara katıldığımız zamanlarda bazı sıkıntılar yaşadık. Trabzon'da katıldığım bir toplantı sonrası, Rize dönüşünü arıza nedeniyle 1,5 saatte gerçekleştirebildik. Araba 2. vitesten 3. vitese geçmeyince 50-60 kilometre hızla sağ şeritten gitmek zorunda kaldık. Makam aracı olduğu anlaşılmasın diye sivil plaka taktık” dedi.

Makam aracıyla ilgili taleplerini Başbakan Erdoğan'a aktardıklarını ifade eden Hacımüftüoğlu, “Sayın Başbakanımız talimat verdi. Emrinde hizmet aracı olarak kullanılan otomobillerden biri Rize'ye gönderildi. Bu şekilde yeni bir araç alımı için de para harcamamış olduk” diye konuştu.

Hacımüftüoğlu, makam aracı olarak kullanılan otomobilin sık sık arıza vermesi nedeniyle, tamir masrafının da çok olduğunu sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL