Saddet Partisi Doğu'da güç topluyor

  • Ana Sayfa
  • Saddet Partisi Doğu'da güç topluyor
Saddet Partisi Doğu'da güç topluyor
Saadet Partisi seçim öncesi güç topluyor. Partinin 4 ile kapsayan 18. Bölge Toplantısı Kars'ta yapıldı. Abone ol

Saadet Partisi (SP)'nin Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır illerini kapsayan 18. Bölge Toplantısı Kars'ta yapıldı.

SP Kars İl Başkanlığı'ndaki toplantıya SP Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Cüneyt Yanmaz, SP Kars İl Başkanı Fahret trapianto di capelli turchia tin Bulut, SP Kars Gençlik Kolları Başkanı Ebubekir Aktaş, Ağrı, Ardahan ve Iğdır illerinin gençlik kolları başkanları ve üyeler katıldı.

Toplantının basına açık bölümünde bir konuşma yaparak Çanakkale şehitlerini anan SP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cüneyt Yanmaz, "18 Mart 1915 yılında aziz milletimiz yedi düvele karşı üstün bir başarı göstermiş ve tüm dünyaya bir insanlık dersi vermiştir. Aziz milletimiz, bağımsızlık konusundaki sarsılmaz kararlılığını on binlerce şehit pahasına Çanakkale'de ortaya koymuştur. Sahip oldukları maddi güce ve ellerindeki büyük demir yığınlarına güvenerek, Çanakkale Boğazı'ndan kolayca geçebileceklerini zanneden emperyalist güçler, aziz milletimizin sahip olduğu inanç karşısında asla unutamayacakları bir ders almıştır. Bu savaş silah gücünün, iman gücü karşısında diz çöktüğü bir şeref sayfasıdır." dedi.

ABD Temsilciler Meclisi ve İsveç Parlamentosu'nda kabul edilen soykırım kararlarına da değinen Yanmaz, tüm bunların hükümetin yürüttüğü sıfır problem politikası ile çeliştiğini savundu.



Kategori : GÜNCEL