Avni Doğan küllerinden doğacak

  • Ana Sayfa
  • Avni Doğan küllerinden doğacak
Avni Doğan küllerinden doğacak
"40 yıldır onlar fişledi, şimdi sıra bizde" diyen AK Partili Avni Doğan, "AK Parti'nin ruhu olduğunu belirterek seçim için iddialı konuştu.Abone ol

Fatih ÇETİN
ELBİSTAN

"40 yıldır onlar bizi fişledi, şimdi biz onları fişliyoruz" sözleriyle büyük tartışmalara neden olan Ak Partili Avni Doğan gelecek seçimlerde iddialı.

"AK Partinin ruhuyum" diyen Avni Doğan şunları söyledi:
"Bilindiği üzere seçime bir yıl kala Avni Doğan Elbistan'da siyaseten öldürülür. En son gün aday tespit edildiği saat olan 17.00'da Avni Doğan geri dirilir. Bu 20 senedir böyle gidiyor. Hemşerilerim rahat olsunlar. Çok açık ve net konuşuyorum 5.5 yıl daha buradayım."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Karaelbistan Belediyesi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, hizmete devam edeceklerini söyledi. Ekinözü ve Nurhak ilçelerinin yanı sıra, İğde, Doğan ve Akbayır beldelerini de ziyaret eden Doğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Doğan şunları söyledi:

“Daha önce 15 gün Kahramanmaraş'ta kaldım. Elbistan'a 3,5 aydır gelemiyordum. Bugünü fırsat bilerek 3 gün Elbistan'ı inceleme fırsatımız oldu. Elb seo istan ile birlikte beldelerimizi de ziyaret ettik. Çünkü bahar dönemi memlekette iş yapma dönemidir. Bu sebeple incelemelerimiz sürecek. Bu ziyaretlerimizde beldelerimizin eksikliklerini tespit ediyoruz. Eksikliklerin giderilmesi için Elbistan Belediyemiz destekte bulunacak. Aynı zamanda il genel meclis üyelerimizin dördü bir arada hareket ediyor. Bu sebeple il genel meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yüzden yapmış olduğu çalışmalarda ses getirmektedir. Ve bugün onlarla birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ziyaretler sırasında bizlere düşen hizmetleri değerlendiriyor ve tespit ediyoruz. İnşallah hizmete devam edeceğiz.”

‘BEN AK PARTİNİN RUHUYUM’
Kahramanmaraş merkeze bağlı Karacasu Beldesi'nde yaptığı ve basında yer alan cümlelerine de açıklık getiren Doğan, şöyle devam etti:
“Son zamanlarda gelişen olaylar merkezimizin ve benim bilgim dâhilindedir. Ben kolay kolay iddialı konuşmam. Elbistanlı hemşerilerim için 5.5 yıl daha mecliste çalışmalarımızı sürdüreceğim. Seçime 1.5 yıl kala şimdiye kadar böyle bir iddia içerisine girmedim. Ama benim AK Parti'nin ruhu olduğum söyleniyor. Bunun için böyle şeyler siyasetçilerin başına gelir. Başbakanımızın başına da böyle şeyler geldi. Sayın Başbakanımızla aramızda görüşmelerimiz oldu. Ama aramızda geçen görüşmeyi açıklayamam.

Kendi aramızda herhangi bir muhalefet yok. Bilindiği üzere seçime bir yıl kala Avni Doğan Elbistan'da siyaseten öldürülür. En son gün aday tespit edildiği saat olan 17.00'da Avni Doğan geri dirilir. Bu 20 senedir böyle gidiyor. Bu senede bazı arkadaşlar bir fırsat buldu Avni Doğan'ı yine siyaseten öldürecekler. Türkiye'de yapılan bir ankette Avni Doğan yüzde 66 ile 2. sıraya yerleşti. Birinci sıradaki arkadaşımız ile binde bir gibi fark var. Hemşerilerim rahat olsunlar. Çok açık ve net konuşuyorum 5.5 yıl daha buradayım.

FİŞLEME AÇIKLAMASI
Avni Doğan kimseyi fişlemez. Benim söylediğim sözler baştan aşağı değerlendirilirse birilerini bizim fişlediğimiz ortaya çıkmaz. Fişlenenlerin tespit edildiği, fişleyenlerin deşifre edildiği manası çıkar. Bu meseleyi 10 gün zirvede tutan basınımızda biliyor ama benim yine yayın organlarını eleştirmek gibi bir huyum yok. Ben yazılanları her zaman anlayış ve hoşgörü ile karşılarım. İyi veya kötü yazıların yazılmasına karşı herhangi bir girişimde bulunmuyorum. Ama yaptığım açıklamalarımda her zaman samimiyim. Bizim siyasi çizgimize bakıldığı zaman 1970'li yıllardan buyana çok insanın bir cümlesi kesilip biçilerek gündeme taşınıyor ve o insan linç edilmiştir. Ama linç edilenler halen ayaktadır. Başbakanımız iki mısra şiirden dolayı hapse atılmıştır ve belediye başkanlığı düşürülmüştür. Muhtar bile olamaz denilmiştir ama şu an başbakandır. Benim başıma gelen siyasi aktörlerin hepsinin başına gelmiştir.

NE ZAMAN TÖKEZLERSEM DAHA KUVVETLİ AYAĞA KALKARIM
Bu hadise olmadan ben siyasetin zirvesindeydim ama yorgundum. Bunu herkes biliyor. Çünkü ben Kahramanmaraş'ın tüm problemlerini göğüsleyen bir vekilim. Şimdi, ben 'Bismillahirrahmanirrahim' diyor ve işe yeniden başlıyorum. Ben ne zaman tökezlediysem çok kuvvetli ayağa kalkmışımdır. Beni yakından tanıyanlar çok iyi bilirler. Yaşanan bu durumdan mutlu olanlar fazla sevinmesin, üzülenlerde fazla üzülmesin. Çünkü üzülenler sevinecek, mutlu olanlar ise derin bir üzüntüye kapılacağı kanaatindeyim. Bismillahirrahmanirrahim diyorum.”



Kategori : POLİTİKA