Çankırı Belediyesinden okullara destek

  • Ana Sayfa
  • Çankırı Belediyesinden okullara destek
Çankırı Belediyesinden okullara destek
Çankırı Belediyesi'nden eğitime destek. Okullara daha modern sistemle eğitim verilmesi için projeksiyon cihazı veriliyor. Abone ol

Çankırı Belediyesi'nin eğitime destek faaliyetlerinin bu haftaki durağı Gazi Sağlık Meslek Lisesi oldu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Meclis üyesi Nail Altıparmak ve Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Haskılıç eşliğinde Çankırı Gazi Sağlık Meslek Lisesi'ne gider Silis kumu ek, Okul Müdürü Abidin Ak'a projeksiyon cihazını teslim etti.

Eğitime çok ciddi katkı sağlayan bir belediyeye sahip olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Gazi Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Abidin Ak "Belediye olarak eğitime ve kültüre olan bakış açınızı çok iyi biliyoruz. Belediyenin bu konularda göstermiş olduğu duyarlılığa ve alakaya eğitimciler olarak minnettarız. Başarı ekip işidir. Ekip çalışmalarında donanım, araç ve gerece ihtiyaç duyuluyor. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerim adına katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ülkenin kalkınması için kaliteli bir eğitimin şart olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Değerli hocalarım; Çankırı Belediyesi olarak okullarımıza karınca kaderince destek vermeye çalışıyoruz. Eğitimin kalitesinin yükselmesi mutlaka hocalarımızın kalitesiyle orantılı olsa da, hocalarımızın bu kaliteyi yükseltmeleri adına mutlaka ihtiyaç duydukları araç ve gereçler vardır. Biz de bu manada destek vermeye çalışıyoruz. Gönlümüz eğitime daha fazla katkıda bulunmak istiyor. Fakat imkanlarımız bu kadar. Bu gün buraya bir adet projeksiyon cihazıyla geldik ama bizler her zaman yanınızdayız. Yeter ki; siz çocuklarımızı iyi yetiştirin." dedi.



Kategori : GÜNCEL