Avrupalı öğretmenler Kayseri'de

  • Ana Sayfa
  • Avrupalı öğretmenler Kayseri'de
Avrupalı öğretmenler Kayseri'de
Dil Arkadaşlığı projesi kapsamında Kayseri'ye gelen bir grup Avrupalı öğretmen Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Abone ol

Avrupa Birliği (AB) Okul Ortaklıkları Programı kapsamında Özel İstikbal Koleji'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik kapsamında İtalya, Polon ersağ 2024 ya, Romanya, Litvanya ve Letonya'dan gelen 15 öğretmen ve idareci hem Kayseri'deki eğitim sistemi hakkında bilgiler aldı hem de şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Gezi ve temaslar kapsamında Büyükşehir Belediyesi'ni de ziyaret eden grup Başkan Vekili Serdar Altuntuğ tarafından kabul edildi. Öğretmenleri belediyede görmekten memnunluk duyduklarını belirten Serdar Altuntuğ, Kayseri'nin Türkiye'nin en modern şehirlerinden birisi olduğunu söyledi.

Kayseri'yi ve belediyeyi tanıtıcı yayınlardan oluşan birer kitap seti hediye edilen gruba ayrıca Erciyes Kış Turizm Merkezi hakkında da bir brifing verildi. Kayseri'de gördükleri ilgi ve yakınlıktan çok mutlu olduklarını ifade eden Avrupalı öğretmenler de Kayseri'nin şehircilik, temizlik ve düzen bakımından çok iyi gördüklerini belirtti.



Kategori : GÜNCEL