Kadınlara özel internet kafe

Kadınlara özel internet kafe
Sivas’ın Suşehri ilçesinde kadınlara özel hizmet verecek internet kafe açıldı. Kafe büyük ilgi gördü. Abone ol

Suşehri ilçesinde bayanlara özel internet kafe açıldı. Bayanların, çocukları ile gelebileceği, Şimşek İnternet Kafe'nin işletmecisi Serdar Sadık Şimşek, "Bayanlara, rahat bir ortam yaratmak istedik. Onun için bayanlara özel bir internet salonumuzu da ek olarak hazırladık" dedi.

Şimşek şunları söyledi:
"Böyle bir kafeyi sanırım Sivas’ta ilk olarak biz başlatmış olduk. Buraya gönül rahatlıy Cricket çakmak la gelen bayanlar, burada istedikleri gibi internete girebiliyorlar. Eşleri ile gelen bayanlar ise aileler için oluşturmuş olduğumuz diğer salonumuzda ise gönül rahatlığı ile internet hizmetimizden faydalanabiliyorlar. Burası bayanların rahatlıkla gelebileceği güzel ve temiz bir ortam. Türkiye genelinde de maalesef bayanların sosyal etkinliklerini yapabileceği bir ortam yok. Bunu düşünerek böyle bir kafe açtık.

Kafemizde bayanlara özel, bayanların rahatlıkla gelebileceği, oturup internet hizmetinden yararlanabileceği ve muhabbet edebileceği bir yer olarak hazırlamayı düşündük ve bu girişimimiz ilçemiz tarafından yoğun bir şekilde de ilgi görmektedir."

Sabah 09.00 ile akşam 23.00 saatleri arası açık olan kafede 25 bilgisayar bulunduğunu ve günün her saati yöresel ve aperatif yiyecek servisi yapıldığını söyleyen Şimşek, şöyle devam etti:

"Bunları biz sembolik rakamla sadece 1 TL'den servis yapıyoruz. Bayanlar ayrıca aileler için hazırlamış olduğumuz bir diğer internet salonumuza eşleriyle ve çocuklarıyla da gelebilirler. Çocukları ve eşleri olmayan bayanlar ise erkeklerin kesinlikle alınmadığı internet salonumuzda internet hizmetinden faydalanabilirler. Amacımız isteğe bağlı yiyeceklerle otantik dekorasyonlu ortamda hizmet etmek."

Ortamdan memnun olduklarını ifade eden kafenin bayan müşterileri ise, "Başka kafelerde rahatça hareket edemiyorduk. Ancak bu kafede rahatça ihtiyaçlarımızı giderebiliyoruz. İlçemizde böyle bir yerin olması biz bayanlar için çok iyi oldu" görüşünü dile getirdiler.



Kategori : GÜNCEL