THY hostes ve pilot alıyor

THY hostes ve pilot alıyor
Dev kulüplere sponsor olan THY'nin yıldızı parladı. Havayolu şirketleri THY'nin kapısını çaldı.Abone ol

Ekonomik krize rağmen sürekli büyüyen Türk Hava Yolları'na (THY) teklif yağıyor. Dünyanın dört bir yanındaki uçuş noktalarını artıran, Barcelona, Manchester United gibi kulüplerin de sponsorluğunu üstlenen ve Bosna-He search engine optimization rsek Havayolları'na ortak olan THY'nin 10'dan fazla havayolu şirketi kapısını çaldı.

Birçok futbol kulübü de sponsorluk için sırada bekliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, havayolu şirketlerinden gelen tekliflerin bir kısmının işbirliği, bir kısmının ise 'gelin bizi alın' şeklinde olduğunu açıkladı. "En az 10 havayolu şirketi kendilerini satın almamızı istedi." diyen Topçu, THY'ye teklif götüren şirketler arasında İtalya'nın ünlü havayolu şirketi Alitalia, Sırbistan'ın JAT ve Polonya havayolu şirketi LOT'un da bulunduğunu söyledi.

Topçu, görüşmeler sürdüğü için diğer şirketlerin isimlerini ise gizli tuttuklarını ifade etti. Gelen talep üzerine Alitalia'yı mercek altına alan THY yönetimi, şirket çalışanlarının 13 ayrı sendikaya bağlı olduğunu öğrenince satın almaktan vazgeçti. Biri Romanya'dan olmak üzere Balkanlar'dan 3, Avrupa'dan 4, Afrika'dan 1 ve Türk cumhuriyetlerinden de 2 havayolu şirketi ise THY'ye işbirliği teklifi götürdü.



Kategori : EKONOMİ