Galatasaray'da gözler PFDK'da

Galatasaray'da gözler PFDK'da
Taraftarın birbiriyle kavga edip birinin yaralanması sonrası gözler Profesyonel Disiplin Kurulu'nun bugün vereceği karara çevrildi.Abone ol

Galatasaray ile Ankaragücü arasındaki maçtan sonra kapalı tribünde iki taraftarın birbiriyle kavga edip birinin yaralanması sonrası gözler Profesyonel Disiplin Kurulu'nun bugün vereceği trapianto di capelli turchia karara çevrildi.

Olay sırasında kapalı tribünün üst katından alt kata düşen Kamil Özen isimli taraftarın hastanede tedavisi sürerken, Özen'in ağır yaralanmasına neden olan Murtaza S. önceki gün gözaltına alınmıştı. Murtaza S. sorgusunda, "Ben atmadım. Kendisi kaydı ve aşağı düştü" savunmasını yapmıştı. Galatasaray Kulübü konuyla ilgili olarak bir savunma hazırladı. PFDK'nın bugün yapacağı toplantıda Galatasaray'a saha kapama veya seyircisiz oynama cezası çıkması durumunda bu ceza 28 Mart'taki Fenerbahçe derbisine denk gelecek. Geçmişte yaşanan iki örnekte ev sahibi kulüplere ceza çıkmıştı. 22 Kasım 2004 tarihinde oynanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı sırasında kapalı tribünde bir Beşiktaş taraftarı bıçaklanarak öldürülmüş ve Fenerbahçe'nin 2005-2006 sezonu öncesi Olimpiyat Stadı'nda Everton'la oynadığı özel maçta tribünlerde bir futbolsever silahla yaralanmıştı. Bu olaylarla ilgili Beşiktaş üç, Fenerbahçe bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılmıştı.



Kategori : GÜNCEL