Şenol Güneş Engin'e ceza kesecek

  • Ana Sayfa
  • Şenol Güneş Engin'e ceza kesecek
Şenol Güneş Engin'e ceza kesecek
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, süper lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son yıllarda büyük takımlara karşı başarılı sonuçlar alamadıklarını belirterek, Galatasaray maçını kazanıp bunu kırmak iste ersağ nedir diklerini söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya gelerek sohbet eden Şenol Güneş, önce ligde Galatasaray, daha sonra da Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile olmak üzere iki önemli karşılaşma yapacaklarını belirtti.

Ligde büyük maç kazanamadıklarını ifade eden Güneş, "Trabzonspor olarak son yıllarda büyük takımlara karşı başarılı sonuçlarımız yok. Galatasaray maçını kazanıp bunu kırmak ve Antalyaspor maçına da çok daha moralli çıkmak istiyoruz" dedi.

Oyuncularının bu maçta daha dirençli ve inançlı olacağını düşündüğünü anlatan Güneş, "Oynadığımız futbol itibariyle Galatasaray'ı yenecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Kendi oyunumuzu oynadığımız zaman Galatasaray'ı yenecek takımız. O güç bizde var" diye konuştu.

Galatasaray maçının bir 'puan savaşı' olduğunu kaydeden Güneş, şöyle devam etti:



Kategori : GÜNCEL