5 bin kişi Saadet Partisi'ne katılacak

  • Ana Sayfa
  • 5 bin kişi Saadet Partisi'ne katılacak
5 bin kişi Saadet Partisi'ne katılacak
Saadet Partisi İstanbul'da düzenleyeceği katılım programı 5 bin kişiye parti rozeti takacak. Abone ol

Saadet Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. “Saadet sizi dinliyor” ve “Farklı Çözüm; Ekonomi” konferanslarıyla halkla buluşan Saadet Partisi, İstanbul’da büyük bir katılım törenine hazırlanıyor.

Saadet trapianto di capelli turchia Partisi İstanbul İl Teşkilatı, cumartesi günü Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenleyeceği katılım programı 5 bin kişiye parti rozeti takacak.

Başta AK Parti olmak üzere, MHP ve CHP’den istifa eden çok sayıda seçmenin yanı sıra ilk kez siyasete giren gençlerin de Saadet’e geçeceği iltihak şölenine Saadet lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da katılacak.

İltihak şöleniyle ilgili olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, “Muktedir muhalefeti, yapıcı üslubu ve birleştirici siyasetiyle Saadet Partisi bir kez daha çözüm adresi olduğunu göstermiştir. Halkımız da Saadet’in ortaya koyduğu performansa kayıtsız kalmayarak partimize büyük bir teveccüh göstermeye başladı. Bu teveccühün ilk somut örneğini cumartesi günü Ahmet Cömert Spor Salonu’nda gerçekleşecek 5 bin kişilik katılım töreniyle ortaya koymuş olacağız” dedi.

Erdoğan, katılım şöleninde sanatçıların konser vereceğini de açıkladı



Kategori : POLİTİKA