İşte tribün terörünün görüntüleri!

  • Ana Sayfa
  • İşte tribün terörünün görüntüleri!
İşte tribün terörünün görüntüleri!
Galatasaray-Ankaragücü Süper Lig maçında bir taraftarın ağır yaralandığı tribün dehşetini polis kamerası görüntüleri ortaya koyduAbone ol

27 yaşındaki Kamil Özen adlı bir taraftarın tribünden düşerek yaralanmasının ardından soruşturma başlatan polis, Foto Film Şube ekipleri tarafından statta çekilen görüntüleri inceleme altına aldı.

Ali Sami Yen Stadı'nın tribünlerinde pazar Cricket çakmak günü meydana gelen korkunç olayın görüntülerinde, Kamil Özen’in bir başka taraftar ile kavga ettiği, ardından düştüğü görülüyor.

Şüpheli gözaltında

Görüntülerdeki kişi ile stadyum girişinin kamera görüntüleri karşılaştırıldı. Bu kişinin kombine kart ile giriş yaptığı belirlendi ve kart bilgilerinden kimlik ve adresine ulaşıldı. Şüpheli Murtaza S. çalıştığı işyerinde gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulaması yapılan Murtaza S.’nin uyuşturucu madde ve hürriyet tahdit suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenildi.

DEHŞET VEREN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Murtaza S. ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Özen, bana küfür ederek Beşiktaş lehine tezahürat yapmaya başladı. Bu sırada kavga etmeye başladık. Ben onu itmedim. Galiba alkolün etkisiyle sendeleyerek düştü" dedi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Murtaza S., “kasten adam yaralama" suçlamasıyla Şişli Adliyesi'ne gönderildi.

Savcılık sorgusun ardından Nöbetçi Mahkemeye çıkarılan Murtaza S. hakkında denetimli serbestlik kararı verildi. Murtaza S. karar uyarınca, ilk mahkemeye kadar her gün evine en yakın karakola giderek imza atacak

Kategori : GÜNCEL