Aytaç Durak stüdyoyu böyle terketti!

  • Ana Sayfa
  • Aytaç Durak stüdyoyu böyle terketti!
Aytaç Durak stüdyoyu böyle terketti!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, CNNTÜRK'te 'Benden bu kadar deyip' programı terketti. Abone ol

İNTERNETHABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün parti grubunda yaptığı konuşmanın sonunda istifaya davet ettiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, CNNTÜRK'te katıldığı programı kısa kesti ve 'buraya kadar' diyerek stüdyoyu terketti.

D Silis kumu URAK'TAN HÜRRİYET GAZETESİ İMASI

Durak, kendisinin belediye başkanı olmadan önce sahibi olduğu müteahhitlik firmasında Kuzey Adana denilen bölgede inşaatlar yaptığını söyledi. Durak, ayrıca Hürriyet Gazetesi'ni göstererek "o dönemlerde gazetelere ilan verirdik. En büyük ilanı sizin de ait olduğunuz grubun gazetesi Hürriyet'e verirdik" diye konuşması dikkat çekti.

NE YANİ ORADAN VAZ MI GEÇECEKTİM?

Durak, Adana'yı kuzeye taşıma projesiyle ilgili olarak "O tarihte belediye meclis üyesi de değilim, başkanı da değilim" diye konuştu. Durak şöyle devam etti: Durak inşaatın site inşaatları var onları oraya ben yaptım. Ben belediye başkanı olduktan sonra o güzergah kaldı, diğerlerini yaptık. Ben belediye başkanı olduktan sonra vaz mı geçecektim? Bunca inşaatları yapan bir şirketin başı olarak arazileri nereden almam lazım oralardan almam lazım."


ORADAKİ HERKESİ BEN ZENGİN YAPTIM

"Kuzeyde ne kadar arsa varsa hepsinin

MHP DURAK'A KAPILARI KAPATTI MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada "Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin tavrı açık. Sayın Aytaç Durak MHP Genel Merkezi'ne çağrılmadı" dendi.

Kategori : POLİTİKA