TEKEL işçileri CHP'ye koştu

TEKEL işçileri CHP'ye koştu
TEKEL işçileri, Ankara'da iki buçuk aylık eylemleri boyunca kendilerine destek olduğunu ifade ettikleri CHP'ye teşekkür ziyaretinde bulundular.Abone ol

Ankara’da, iki buçuk ayı aşkın süre eylem yapan Tekel işçileri, eylem boyunca destek verdiğini belirttikleri Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) teşekkür amac seo ıyla Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Tekgıda-İş Sendikası Adana Şubesi Başkanı Cafer Yaşar ile birlikte CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan’la görüşen Tekel işçileri, eylem süresince gerek milletvekilleri, gerekse parti örgütleriyle CHP’nin kendilerine büyük destek verdiğini ifade etti.

Tekgıda-İş Adana Şubesi Başkanı Cafer Yaşar, Danıştay’ın vermiş olduğu olumlu kararın kendilerine nefes aldırdığını, hukuk mücadelesinin sürdüğünü belirterek, “Bu mücadeleye göre yeni eylemler planlayabiliriz. İnanıyoruz ki, CHP bugüne kadar olduğu gibi yeni mücadelemizde de yanımızda olur. Verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan ise Tekel işçilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, AK Parti iktidarının özelleştirme politikasını eleştirdi. Seyhan, CHP’nin her ortamda Tekel işçilerinin mücadelesine destek verdiğini ve gündemden düşürmediğini belirtti.



Kategori : GÜNCEL