Yeni haftada havalar nasıl olacak?

  • Ana Sayfa
  • Yeni haftada havalar nasıl olacak?
Yeni haftada havalar nasıl olacak?
Aldatıcı güneşe ve bahar havasına sakınola aldanmayın. Yeni haftada havalar sizi yatağa düşürebilir.Abone ol

Balkanlar’dan gelen yeni soğuk hava dalgası bu sefer güneye kadar inecek. En fazla Marmara ve Karadeniz soğurken, Salı ve Çarşamba günü yüksek yerlerde yine kar yağışları bekleniyor. Soğuklar Cuma gününe kadar kalacak.

Türkiye'nin beş büyük kent merkezinin hava koşulları şöyle: İstanbul Perşembe gününe kadar çok soğuk, bu iki gün akşamları hafif yağmur olacak, Çarşam turkey hair transplant cost ba sulu kar yağabilir. Sıcaklık bugün 9 derece. Ankara yağmurlu 7 derece, yarın ise 4 dereceye inecek. İzmir çok kapalı değil ama soğuk, sıcaklık bugün 13, yarın 11 derece. Bursa bulutlu, Adana'da hafif yağmur olacak.

Marmara'da Perşembe’ye kadar hava çok soğuk, sıcaklık 10 derecenin altında. Bu iki gün fazla bir yağış yok, yarın hava güneşli ancak Çarşamba günü Sakarya, Bursa arasına sulu kar yağacak.

İç Anadolu'da bugün Sivas'tan Konya'ya kadar gökgürültü kuvvetli yağmur görülecek. Yarın sadece Sivas-Yozgat arasında hafif kar bekleniyor ve bölge çok soğuyacak sıcaklık 5 derecenin altına inecek.

Ege'ye kış geri geliyor, bölgede fazla yağış yok ama poyrazla sıcaklıklar yarın kıyılarda 12, iç kesimlende 5 dereceye kadar inecek.

Akdeniz bölgesi de yarın 4-5 derece soğuyor, bugün Antalya'nın iç kesimlerinde Aksu-Akseki boyunca yağmur kuvvetli yağabilir, Akdeniz'de de kısa süren  yağmurlar olacak. Güneydoğu’da bugün değil ama yarın yağmur var.

Erzincan, Tunceli, Erzurum da bugün yağmurun kuvvetli yağacağı yerlerden. Doğu Anadolu'da rüzgar da bugün kuvvetli. Yarın havanın hızla soğuması yağışları dolu ve kara dönüştürecek.

Karadeniz havanın en soğuk olduğu bölgelerden. Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Artvin boyunca yaşayanlar su baskınların karşı terbir almalı. Kuvvetli yağmur, fırtına ve zaman zaman dolu yağışı beklenirken, Bolu Dağı ve Kastamonu'da ise bu gece ve Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor.



Kategori : GÜNCEL