Ümraniye'de yeni muhtarlık binaları açıldı

  • Ana Sayfa
  • Ümraniye'de yeni muhtarlık binaları açıldı
Ümraniye'de yeni muhtarlık binaları açıldı
İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlara her fırsatta destekte bulunan Ümraniye Belediyesi, yapımını tamamladığı üç muhtarlık binasını törenle hizmete açtı.Abone ol

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlara her fırsatta destekte bulunan Ümraniye Belediyesi, yapımını tamamladığı üç muhtarlık binasını törenle hizmete açtı. Törende konuşan Başkan Hasan Can "günübirlik değil, kalıcı eserler inşa ediyoruz" dedi.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği desteklere yenilerini ekledi. Belediye, ilçede inşasına devam ettiği 15 yeni muhtarlık binasından yapımı tamamlanan 3’ünü düzenlediği bir törenlerle hizmete açtı. Törenlere Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

"ÜMRANİYE ersağ nedir İÇİN GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIYORUZ"

Törenlerin ilki Ümraniye İnkılâp Mahalle Muhtarlığı binası için yapıldı. Burada bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, sosyal belediyeciliği ilke edinen bir hizmet anlayışına sahip olduklarını söyledi. Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, ilçedeki soysal ve kültürel çalışmalara da büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Hasan Can sağlık, eğitim, ulaşım ve daha bir çok konuda kalıcı eserler inşa ettiklerini belirtti. Ümraniye’deki birçok alanda hizmet veren kamu kurumlarına fiziki ve diğer alanlarda katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Can, şunları söyledi: "Ümraniyelilerin huzur ve mutluluğu bizim için çok önemli. Bu nedenle, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak tüm hizmetlere bugüne kadar katkı sağladık, bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz. Ümraniye, her geçen gün gelişen, büyüyen bir kent konumuna geldi. Artan nüfus beraberinde bir takım ek ihtiyaçları da getiriyor. Ümraniyelilerin daha iyi hizmet alabilmeleri için kamu kurumlarımız da çalışmalar yapıyor. Biz de belediye olarak kurumlarımızın bu hizmetlerine hem çalışmalarımız hem de sağladığımız fiziki katkılarla destek veriyoruz. İlçemizde bulunan muhtarlık binaları hizmet açısından kısıtlı olanaklara sahipti. Biz de hizmet kalitesinin yükselmesi amacıyla, daha modern ve çağdaş yapıları vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için muhtarlık binalarının inşasını üstlendik. 4 muhtarlık binasını hizmete açtık. Yeni muhtarlık binalarının hizmete girmesi ile vatandaşlarımızın bu noktadaki ihtiyaçlarının büyük ölçüde karşılandığını gördük. 15 yeni muhtarlık binasının yapımına devam ediyoruz. Bugün yapımı biten 3 hizmet binasının açışlını yapıyoruz. 4 binanın yapımı da proje aşamasında. Mutluyuz, gururluyuz. Bizce Ümraniyeliler hizmetlerin en iyisine layıktır."

BAŞKAN CAN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Açılış törenlerinde konuşan İnkılâp, Tantavi ve Esenevler muhtarları da yaptıkları kısa konuşmalarda, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın kendilerine her konuda yardımcı olduğunu söylediler. Başkan Can’ın mahallelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade eden muhtarlar, bu konuda yaptıkları hiçbir talebin Başkan Can tarafından geri çevrilmediğini belirttiler. Belediye tarafından yaptırılan yeni hizmet binalarının iş yüklerini hafifleteceğini vurgulayan muhtarlar, katkılarından dolayı Başkan Can’a teşekkür ettiler.

BAŞKAN CAN’DAN MUHTARLARA SEMBOLİK ANAHTAR

Konuşmaların ardından açılış faslına geçildi. Yeni muhtarlık binalarının açılış kurdelesini konuklar birlikte kesti. Başkan Hasan Can, muhtarlara sembolik anahtarları içeren birer çerçeve hediye etti. Muhtarlar da Başkan Can’a tablo takdim ettiler. Konuklar açılışları yapılan İnkılâp, Tantavi ve Esenevler Mahalle muhtarlık binalarının açılışlarını yaptıktan sonra yapıları gezerek burada bir süre sohbet ettiler.



Kategori : GÜNCEL