Beşiktaş'ın en büyük kozu Bobo

  • Ana Sayfa
  • Beşiktaş'ın en büyük kozu Bobo
Beşiktaş'ın en büyük kozu Bobo
Çocuğu hastalanan Sivok ve Korcan haricinde tüm takımı Denizli'ye götüren Mustafa hoca, Bobo'yu Nihat-Tello-Ekrem 3’lüsüyle besleyecek.Abone ol

Zirve yarışındaki rakiplerinden F.Bahçe’nin puan kaybetmesiyle, şampiyonluk şansını arttıran Beşiktaş’ı, Denizli’de 100 nevada seo kişilik taraftar grubu karşıladı. Yeşil-siyahlı takımla yapacağı maç için dün Denizli’ye giden siyah-beyazlı kafileye çocuğunun rahatsızlanması üzerine İstanbul’da kalan ancak bugün yönetimle birlikte Denizli’ye geçecek olan Sivok’un dışında bütün oyuncuları dahil eden Mustafa Denizli, bu maçta Bobo’yu tek forvet oynayacak.

Sakatlığı yüzünden yedek oturacak Holosko’nun yerine Nihat’a şans verecek olan Mustafa Denizli, orta alanı ise Fink ve Necip ikilisiyle sağlama alacak.

KARTAL HOROZ SEVİYOR

BU sezon 4 Büyükler ile oynadığı 6 maçı da kaybeden ancak, ligde son 4 haftada 10 puan toplamayı başaran Denizli’nin şansı Beşiktaş’a tutmuyor. Siyah-beyazlılar ile oynadığı son 7 maçı da kazanamayan Hakan Kutlu’nun öğrencileri, 2004-05 sezonundan bu yana Beşiktaş’ı yenemiyor.



Kategori : GÜNCEL