Mustafa Sarıgül deprem bölgesinde

  • Ana Sayfa
  • Mustafa Sarıgül deprem bölgesinde
Mustafa Sarıgül deprem bölgesinde
Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül, depremin vurduğu Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nde incelemelerde bulundu.Abone ol

TÜRKİYE Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül, depremin vurduğu Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Erzincan’da defalarca deprem görmüş bir ailenin Metın2 emek pvp çocuğu olduğunu hatırlatarak, “Depremin ne olduğunu çok iyi bilirim. Can kayıplarımız geri gelmez. Ancak, mal kayıplarımız geri gelir. Deprem hepimizi ilgilendiriyor. Depremin siyaseti olmaz. Deprem bütün ulusun hep birlikte ilgilenmesi gereken bir konudur” dedi.

Mustafa Sarıgül, en büyük arzularının Türkiye Değişim Hareketi iktidarında Deprem Bakanlığı kurmak olduğunu söyledi. Depremzelerle görüşüp onların sorunlarını bütün ulusa duyuracağını belirten Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elazığ Valisi Muammer Erol’a ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’e teşekkür etmek istiyorum. Dün akşam beni arayarak deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Bölgeden ayrıldıktan sonra gördüğüm farklı sıkıntı ve sorunları da sayın Bakan’a aktaracağım. Deprem hepimizi ilgilendiriyor. Depremin siyaseti olmaz. Deprem bütün ulusun hep birlikte ilgilenmesi gereken bir konudur.”



Kategori : GÜNCEL