Hakkari'de askere hain pusu

Hakkari'de askere hain pusu
Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde operasyona giden askerlerin üzerine ateş açıldı. Kara haber geldi. Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde öğlen saatlerinde operasyona giden askerlere bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonrası ilk belirlemelere montana seo göre 1 onbaşı şehit öldü, 1 asker yaralandı .Yaralı asker Hakkari Asker hastanesine kaldırıldı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Köyü bölgesinde operasyona giden asrkerlere, bir grup PKK'lı teröristin ateş açması sonucu bir piyade onbaşı şehit olurken, 1 asker yaralandı.

Bugün öğle saatlerinde operasyona giden askerlere bir grup PKK'lı terörist tarafından çapraz ateş açtı. Açılan ateş sonucu ilk belirlemelere göre kimliği henüz açıklanmayan 1 onbaşı şehit oldu. 1 asker de yaralandı. Açılan ateşe karşılık veren askerler ile terörisler arasında çatışma çıkarken, bölgeye helikopterlerle komando timleri sevk edildi. Çatışmanın yer yer devam ettiği belirtildi.

Hakkari Valisi Muammer Türker, "Bize gelen bilgilere göre 1 asker şehit, bir askerimizi kolundan yaralanmış. Ateş açan teröristlere yönelik operasyon başlatıldı" dedi.



Kategori : GÜNCEL