Emirates ve Air Canada kapıştı

  • Ana Sayfa
  • Emirates ve Air Canada kapıştı
Emirates ve Air Canada kapıştı
Birleşik Arap Emirlikleri Havayolu Emirates ile Air Canada arasındaki rekabet, restleşmeye dönüyor.Abone ol

Emirates'in, Dubai çıkışlı Toronto uçuşlarını her güne çıkarmak istemesi, Vancouver ve Calgary şehirlerini de yaz sezonu uçuş planına katmak istemesi Air Canada'nın büyük tepkisine yol açtı.

Vancouver Boar istanbul seo uzmanı d of Trade' de bir konuşma yapan Air Canada Genel Müdürü Calvin Rouinescu, Emirates'in 2800 kişiye yeni iş imkânı yaratma ve 343 milyon Euroluk bir ciro artışına karşılık " Hikâye okuyorlar" dedi.

Air Canada Genel Müdürü konuşmasında, Emirates'in asıl hedefini saklayıp, yolcu kapasitesi üzerinde uçuş koyarak Dubai aktarmalı uzun mesafe yolcu sayısını artırmayı amaçladığını belirtti.

Emirates'in, Almanya'nın Frankfurt, Münih, Düsseldorf ve Hamburg'a ilave olarak Stuttgart ve Berlin'e de uçmak istemesi Almanya'da da büyük tepki ile karşılandı. Emirates'in Businessclass tarifesini ucuzlatmak istemesi Almanya'nın tepkilerine sebep olmuş ve karşılıklı anlaşmalar gösterilerek uygulanmasına mani olunmuştu.

Emirates'in Genel Müdür Yardimcisi Andrew Parker, Emirates'in yükselişini önlemek için alınmak istenen tek taraflı tüm kararları kınadı ve kaybedenin ucuz uçmak isteyen müşteriler olduğunu vurguladı.

Kaynak: www.AirportHaber.com



Kategori : EKONOMİ