Air Düsseldorf'un Türkiye tarifesi

  • Ana Sayfa
  • Air Düsseldorf'un Türkiye tarifesi
Air Düsseldorf'un Türkiye tarifesi
Air Düsseldorf yaz aylarında Türkiye'ye gidecek yolcular için tercih ettiği hava yolu şirkletini açıkladı.Abone ol

Air Düsseldorf, acentelerine geçtiği bildiride 2010 yaz uçuş programını gerçekleştireceği havayolunu ve tarifesini açıkladı. İşte o açıklama:

Değerli Acente Arkadaşlarımız,

Uzun zamandır piyasaya yeni renk ve soluk getirmek için yürüttüğümüz titiz çalışmalar çok iyi greek hotel seo bir şekilde sonuçlandı. Bugün sizlere 2010 Yaz Uçuş Programımızı gerçekleştireceğimiz Hava Yolunu açıklamanın kıvancını duyuyoruz.

2010 Yaz Uçuş Programımızı BREMEN FLY ile gerçekleştireceğiz. Bir Alman Havayolu olan BREMEN FLY ile exklusiv Fullcharter Anlaşması imzaladık. BREMEN FLY, 2008 yılında kurulan yeni, genç ve temiz bir Hava Yoludur. Daha önce ve şu anda sadece Turistik uçuşlar yapmakta ve Türkiye uçuşlarını ilk kez ve sadece bizimle gerçekleştirecektir.

Uçağımız Düsseldorf çıkışlı olup, yük sorunumuzda olmayacaktır. Direkt Uçuşlarımız 17 Haziran 2010 tarihinden itibaren başlayacaktır. Düsseldorf'tan İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Adana, Trabzon, Gaziantep ve Antalya olmak üzere 8 hatta direkt uçacağız. Uçuş Programımızın tam detayını gelecek hafta yayınlayacağız.

Artık Alternatifsiz değilsiniz. Müşterilerinize yeni imkanlar sunmak ve bol kazanç elde etmek için sizlere yeni bir fırsat doğmuştur. Air Düsseldorf güvencesiyle müşterilerinize hizmet vermenin rahatlığını yasayabilirsiniz. Şirketimiz Air Düsseldorf’un ilkesi yolcusuna ve acentesine sahip çıkmaktır. Hepimiz için hayırlı olsun.

Air Düsseldorf - Team

Kaynak: AiportHaber



Kategori : EKONOMİ