THY'den yeni bir yıldız daha

THY'den yeni bir yıldız daha
Kevin Costner'ı getirerek bütün dikkatleri üzerine çeken THY yeni bombalar patlatmaya hazırlanıyor.Abone ol

Almanya'nın başkenti Berlin'de Türkiye'nin konuk ülke olarak katıldığı 44. Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na katılan Temel Kotil, kriz ortamında büyüyen THY'nin Avrupalıların ilgisini çektiğini söyledi.

Kendisine bu işin sırrının sorulduğunu ifade eden Kotil, "14 bin çalışanın gayreti, Türkiye'nin arkansas seo desteği, Ulaştırma Bakanlığı'nın sağladığı çalışma ortamı Türkiye'yi havacılıkta uçuruyor." dedi.

THY olarak kalite ve uygun fiyatın yanı sıra marka algısını yükseltmek için yaptıkları yoğun çalışmalara dikkat çeken Temel Kotil, Almanya'da tarihi bir köprüyü giydirdiklerini, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta da gökdelene reklam verdiklerini hatırlattı.

Kotil, "Markamızı herkese anlatıyoruz. Almanya'ya da bu amaçla geldik. Amacımız bütün dünya insanları THY'yi duysun, bilsin ve bizim de potansiyel müşterimiz olsun. Bu devam edecek. Dışarıdaki ortamlarda koca koca reklamlarımızı daha fazla göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

DÜNYACA ÜNLÜ BİR YILDIZ İLE ANLAŞMA YAPILACAK

İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona ile sponsorluk anlaşması imzalayarak büyük ses getiren THY, yarın da İngiliz Manchester United'ın resmi sponsoru olacak. Daha global bir marka olabilmek için sponsorluklara devam edeceklerini ifade eden Kotil, "Bunlar daha başlangıç, yenilikler geliyor. Almanya'da olsun, İtalya ve Fransa'da olsun takımlara sponsor olmak ve marka algımızı yukarı çıkarmak için çalışıyoruz. " dedi.

THY Genel Müdürü Kotil, Kevin Costner'dan sonra dünyaca ünlü bir yıldızla daha reklam anlaşması imzalayacaklarını sözlerine ekledi



Kategori : EKONOMİ