MÜSİAD’da seçim heyecanı

MÜSİAD’da seçim heyecanı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nde(MÜSİAD) Sektör Kurulları’nda, yeni dönem Başkanlık seçimleri yapıldı.Abone ol

MÜSİAD’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 19. Olağan Genel Kurul öncesi yapılan seçimler sonucu belirlenen 13 Sektör Kurulu Başkanı bir yıl boyunca görev yapacak.

sağlık sektörü seo >MÜSİAD Genel Merkez’inde gerçekleştirilen seçim sonucunda görevine devam eden ve yeni göreve gelen isimler şu şekilde:
“Basım Yayın Ambalaj Reklam Sektör Kurulu - Bilal Arıoğlu, Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu - Ensari Yücel, Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu - Hüseyin Aydın, Enerji ve Çevre Sektör Kurulu - Mustafa Albayrak, Gıda ve Tarım Sektör Kurulu - Dr. Halim Aydın, Hizmet Sektör Kurulu - Coşkun Topaloğlu, Lojistik Sektör Kurulu - Şerafettin Aras, İnşaat Sektör Kurulu - Mahmut Asmalı, Kimya - Metal - Maden Sektör Kurulu - Cemil Çebi, Makine Sektör Kurulu - Mustafa Kılıç, Otomotiv Sektör Kurulu - Zeki Akbal, Sağlık Sektör Kurulu - Hakan Bahadır, Tekstil ve Deri Sektör Kurulu - Ömer Mete Sümer.”
Sektör Kurulları ile birlikte Kurul yapılanması altında çalışmalarını yürüten Projeler Kurulu’na ise yapılan oylama sonucunda Osman Durmuş başkan oldu.



Kategori : GÜNCEL