Erman Hoca'dan gay futbolcu yorumu

  • Ana Sayfa
  • Erman Hoca'dan gay futbolcu yorumu
Erman Hoca'dan gay futbolcu yorumu
'Gay futbolcu olmaz' polemiğine Türkler de katıldı. Ama en can alıcı yorumu tabii ki Erman Toroğlu yaptı.Abone olDışişleri Bakanı gay olan Almanya'nın Schalke 04 kulübünün eski teknik direktörü Rudi Assauer, "Başka sporlarda olabilir ama futbolda gey'lere yer yok" dedi. Ortalık karıştı.

Almanya ve İngiltere'deki eşcinsel derneklerinden tepki gören Assauer, İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu. "Eğer bir oyuncu ban indiana seo a gey olduğunu söylerse, önce ona 'Cesaret gösterdin' derim. Sonra da başka bir iş bulmasını söylerim. Eşcinseller, takım arkadaşları ve tribündekiler tarafından alay konusu olur. Cadı avlarından sakınmalıyız" dedi.

Peki Türkiye'de duruma nasıl bakılıyor? İşte cevaplar;

Yılmaz Vural: Tartışmak ne haddimize!

İnsanların cinsel tercihini tartışmak hiçbirimizin haddine değil. O insanları bir kalıba sokup "Bundan bu olmaz" demek yanlış. Tercihleri nedeniyle çok yıpranıyorlar. Bugün bizim toplumumuzda gey olmak çok iyi karşılanan bir şey değil. Her kurumda geyler var. Futbolcular neden olmasın?

Erman Toroğlu: Futbol şeyle değil ayakla oynanıyor

Futbol ayaklarla oynan bir oyun, şeyle değil. Antrenörün haklı olduğu yerler olabilir. Gey futbolcuyu kadroya sokmak, diğer futbolcuların ona bakışını değiştirebilir diye düşünüyor olabilir. Bu tip olayların gizli değil açık seçik yapılmasından yanayım. Kimin ne olduğunu görelim. Bu tarz hayatlar, insanları daha fazla karanlığa iter. Her meslek dalında ne kadar gey varsa, futbolda o kadar vardır.

Feridun Düzağaç: Bakan olsun

Rudi Assauer'in bir işi varsa eğer, hemen istifa etsin. Ve Almanya'ya aileden sorumlu devlet bakanı olsun. Bizim bakan gibi düşündüğüne göre!



Kategori : GÜNCEL