Şoke eden seks araştırması!

Şoke eden seks araştırması!
İngiltere'nin en saygın üniversitelerinden biri olan Cambridge'de yapılan "cinsellik" araştırmasının sonuçları şoke etti.Abone ol

İngiltere'nin en saygın üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi'nde yapılan "cinsellik" araştırmasının sonuçlarına göre, üniversite öğrencilerinin yüzde 46'sının aynı haftada en a idaho seo z iki farklı kişiyle cinsel ilişkiye girdiğini ortaya çıkardı.

Öğrencilerin yüzde 20'siyse, aynı haftada en az üç farklı kişiyle seks yapıyor.

Üniversite'nin öğrenci yayın organı olan Tab'ın internet üzerinden yaptığı araştırmadan ortaya çıkan bir diğer sonuca öre, öğrencilerin yüzde üçü de aynı haftada en az beş kişiyle cinsel ilişkiye girdiğini belirtti.
Araştırmanın sonuçlarına göre öğrencilerin yüzde yirmisi hergün cinsel ilişkiye girerken, yüzde 28'i her dönemde en az bir kez tek gecelik ilişki yaşıyor.

Öğrencilerin yüzde 25'inden fazlası "birinci sınıf bir ödev vermektense", "birinci sınıf bir seks yapmayı" tercih ediyor.

Araştırmaya katılan öğrencilerin yüzde 86.5'inin heteroseksüel, yüzde 7'sinin homoseksüel ve yüzde 7.1'inin de biseksüel olduğu açıklandı.

Araştırmanın en korkutan sonuçlarından biriyse, öğrencilerin yüzde 29'u, cinsel yolla bulaşan bir hastalık taşıyan arkadaşa sahip olduğunu söylemesiydi.



Kategori : GÜNCEL