Başkan Akgün bu projeyle gurur duyuyor

  • Ana Sayfa
  • Başkan Akgün bu projeyle gurur duyuyor
Başkan Akgün bu projeyle gurur duyuyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Coğrafi Bilgi Sistemi ve Ulusal Adres Veri Güncellemesi" projesinin devam ettiğini belirtti.Abone ol

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kent, Coğrafi Bilgi Sistemi ve Ulusal Adres Veri Güncellemesi projesi kapsamında ilçe genelinde iş yeri ve meskenlerin tamamının bir an önce kayıt altına alınması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Belediye perso 1-105 nelinden oluşturduğu özel çalışma ekibi ile Belediye Meclis Salonunda toplantı düzenleyen Başkan Akgün, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Akgün; “İlçe genelinde kayıt dışı işyeri ve meskenin kalmaması için dikkatli ve özverili bir şekilde çalışmamıza devam edeceğiz. Proje kapsamında bölgede bulunan tüm binaları, sokakları ve caddeleri en son haliyle bilgisayar ortamında güncellediklerini anlatan Başkan Akgün; “Vatandaşa en hızlı ve doğru bilgiyi verebilmek amacıyla böyle bir projeye imza atmaktan son derece gururluyuz. Çünkü bu proje tamamlandığında tüm belediyelere örnek gösterilecektir” şeklinde konuştu.

Adres Bilgi Sistemi projesinin gelir arttırıcı bir çalışma olduğunu da belirten Başkan Akgün, proje ile belediyelerin entegre bilgi sistemleri kurmaları sağlanmış olacağını, bunun yanı sıra oluşturulan veri tabanı ile belediyelerin varolan bilgilerini kullanmaları, kontrol etmeleri ve kıyaslama yapmalarını sağlayacak bir sistemin oluşturulacağını vurguladı. Başkan Akgün, ayrıca belediyenin web sitesinde ki kent rehberinden oluşturulmuş tüm adres ve faaliyet bilgileri ile bina resimlerine herkesin ulaşabileceğini, istenilen faaliyette binaların en yakın nerede olduğu gibi hizmetlerin de verilebileceğini sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL