İngiltere'yi şoke eden seks araştırması

  • Ana Sayfa
  • İngiltere'yi şoke eden seks araştırması
İngiltere'yi şoke eden seks araştırması
Cambridge'de yapılan bir araştırma, İngiltere'yi karıştırdı. İşte gençlerin seks düşkünlüğü;Abone ol

İngiltere'nin saygın üniversitesi Cambridge yapılan bir araştırma sonucunda öğrencilerinin neredeyse yarısının aynı hafta içinde iki veya daha fazla farklı kişiyle seks yaptığını ortaya koydu.

Yapılan araştırma sonucunda prest california seo ijli üniversitenin öğrencilerinin yüzde 46'sının yedi gün içinde iki farklı partnerle ilişkiye girdikleri ortaya çıktı. Öğrencilerin yüzde 20'si aynı hafta içinde en az üç farklı kişiyle seks yaptığını söyledi.

Öğrenci gazetesi Tab'ın internet üzerinden yaptığı araştırma sonucunda, öğrencilerin yüzde üçü ise bir hafta içinde en az beş kişiyle cinsel ilişkiye girdiklerini belirtti. Araştırma ayrıca, öğrencilerin yüzde 20'si her gün seks yaparken, yüzde 28'i her dönem en az bir kez tek gecelik ilişki yaşadıklarını ifade etti.

Araştırma Cambridge'deki öğrencilerin dörtte birinden fazlasının 'birinci sınıf bir makale yazmaktansa' 'birinci sınıf bir seksi' tercih ettiklerini ortaya koyanken, sonuçlar ayrıca öğrencilerin yüzde 86.5'inin heteroseksüel, yüzde 7'sinin homoseksüel ve yüzde 7.1'inin biseksüel olduğunu gösterdi.

Araştırmanın dehşete düşüren bir sonucu ise öğrencilerin yüzde 29'unun cinsel yolla bulaşan bir hastalık taşıyan bir arkadaşları olduklarını söylemesiydi.



Kategori : DÜNYA