Şener'den Başbakan'a kritik teklif

  • Ana Sayfa
  • Şener'den Başbakan'a kritik teklif
Şener'den Başbakan'a kritik teklif
Başbakan'ın eski yol arkadaşı Şener, soykırım tasarısıyla ilgili öyle bir söz etti ki Erdoğan'ı köşeye sıkıştırdı.Abone ol

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın aldığı sözde Ermeni soykırımı tasarısını kabul eden İsveç'e gitmeme kararını, Amerika için de uygulaması ve o kararlılığını Amerika için de göst sağlık seo ermesi gerektiğini söyledi.

Bir dizi ziyaret ve açılış için Konya'ya gelen Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ilk olarak Selimiye Camii'ne gelerek Cuma namazını kıldı. Cuma namazı sonrası bir cenaze namazına katılan Şener, daha sonra vatandaşlarla selamlaştı ve Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.

ERDOĞAN'A ANAYASA ELEŞTİRİSİ

Bir gazetecinin gündemde olan anayasa değişikliği ile ilgili sorusuna Şener, "2007 seçimi sonrası Başbakan Erdoğan, yeni bir anayasa hazırlanacağını söylemişti. Ama bugüne kadar halkımızın 3 yılı israf edilmiştir. Bu iktidar ortaya bir konu atıyor ama sonra o konuyu sahipsiz bırakıyor. Bu konuda da aynısını yaptı. Anayasa değişikliğini ortaya attı, 6-7 ay üzerinde tartıştı durdu. Sonra bu konuyu sahipsiz bıraktı. Peki sonra ne oldu. Cumhurbaşkanı, anayasa değişikliği için geç kalındığını söyledi. Başbakan ise artık anayasa değişikliğinden vazgeçtiklerini ancak kısmi değişiklikler yapacağını söyledi. Geldiğimiz durum budur" şeklinde konuştu.

"BAŞBAKAN AMERİKAYA'DA GİTMESİN"



Kategori : POLİTİKA