Trabzon'dan Elazığ'a yardım eli

  • Ana Sayfa
  • Trabzon'dan Elazığ'a yardım eli
Trabzon'dan Elazığ'a yardım eli
Elazığ'da 41 kişinin ölümüne neden olan depremi çok yoğun hisseden Trabzonlular yardım kampanyasına büyük ilgi gösterdi. Abone ol

Trabzon Belediyesi’nin Elazığ depremzedelerine gönderilmek üzere başlattığı Giyecek Yardımı Kampanyası’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Hayırsever vatandaşlar 24 saat içerisinde Atatürk Alanı’nda kurulan yardım toplama merkezine yaklaşık 10 bin parça giyecek eşy seo new york ası bağışında bulundular. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar 13 Mart Cumartesi günü akşamına kadar Atatürk Alanı’ndaki merkeze bağışlarını yapabilecekler.

Trabzon Belediyesi Elazığ’daki depremzedelere verilmek üzere 100 adet kumanya paketi hazırlarken, yardımların Pazartesi günü Elazığ’a gönderileceği bildirildi.

TRABZON SEFERBER OLDU
Atatürk Alanı’ndaki yardım toplama merkezinde incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ülkemizi yasa boğan Elazığ depreminin yaralarını sarmak için Trabzonlu vatandaşların seferber olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi Belediye olarak TOKİ’nin Elazığ’daki depremzedelere yapacağı konutlardan ikisinin parasını ödemeyi taahhüt etmiştik. Bunun yanında depremzedelerin yaralarını sarmak ve acılarını hafifletmek amacıyla giysi bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyaya hemşerilerimiz 24 saat içerisinde büyük bir kadirşinaslık örneği göstererek önemli miktarlarda bağışta bulundular. Bağış kampanya Cumartesi günü akşamına kadar devam edecek. Kampanya kapsamında topladığımız yadımları en kısa sürede depremzedelere ulaştıracağız. Duyarlılıklarında dolayı hemşerilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL