Nevşehir'de 'Sigaraya hayır' mitingi

  • Ana Sayfa
  • Nevşehir'de 'Sigaraya hayır' mitingi
Nevşehir'de 'Sigaraya hayır' mitingi
Kapalı alanlarda sigara yasaklandı, ancak duyarlılık için çalışmalar sürüyor. Nevşehirli öğrenciler sigaraya karşı miting düzenledi.Abone ol

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan Karavezir İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri sigaraya hayır mitingi düzenledi.

Öğrenciler, öğretmenler ve idareciler massachusetts seo Karavezir İlköğretim Okulu'ndan hareket ederek Kurşunlu Camii'ne kadar sigaraya hayır sloganları eşliğinde yürüdü. Öğrencilerin kendi el emekleriyle hazırladıkları afiş ve pankartlar büyük ilgi çekti. Yürüyüş sırasında sigara içerken görülenlerin sigaralarını gizlemeleri ya da söndürmeleri dikkat çekti. Temsili sigara tabutu arkasında yürüyen kortej daha sonra okulun bahçesinde temsili bir cenaze töreni yaparak sigarayı toprağa verdi.

Daha sonra yapılan küçük bir törenle sigarayı bir kaç gün önce bırakan Okul Müdürü Vedat Ali Gür ve öğretmenlerden Mustafa Tapan'a Fotoğrafçılık ve Tiyatro kulüplerinden birer plaket verildi. Okul müdürü Gür yaptığı konuşmada, 25 yıllık kötü arkadaşından artık ayrıldığını ve kimsenin bu şekilde kötü arkadaş edinmemesini, edinenlerinde bir an önce ayrılmasını istedi. Etkinlik sonrasında Müdür yardımcısı Ali Rıza Bayazit de sigarayı bıraktığını açıkladı. Miting, öğrencilerin müzik eşliğinde kolbastı ve diğer popüler oyunlarla sona erdi.



Kategori : GÜNCEL