Antalya sağlık turizminin yeni gözdesi

  • Ana Sayfa
  • Antalya sağlık turizminin yeni gözdesi
Antalya sağlık turizminin yeni gözdesi
Antalya'ya 12 kilometre uzaklıktaki Duacı köyünde hizmete giren Akdeniz bölgesinin ilk beş yıldızlı sağlık oteli turizmi on iki aya yayıyor.Abone ol

Antalya'ya 12 kilometre uzaklıkta orman köyü Duacı'da Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Kazım Doğan ile Kardiyolog eşi Dr. Aynur Doğan'ın birlikte hayata geçirdiği Akdeniz bölgesinin ilk 5 new jersey seo yıldızlı sağlık oteli Ayka Vital Park, turizmi 12 aya yayma çalışmalarında kilometre taşı oldu.

20 milyon euro'luk yatırımla hayata geçirilen merkez, bugün kış nedeniyle bir çok otelin kapandığı Antalya'da, Hollanda'dan gelen 33 kişilik üçüncü yaş kuşağı turist grubunu ağırlıyor. Vughterstede Yaşlılar Evi'nden gelen ve yaşları 80 ile 92 arasında değişen 33 turist, hava sıcıklığının 20 dereceye yaklaştığı Antalya'da günlerini dinlenerek geçiyor, bir yandan da sağlık hizmeti alıyor. Kafilenin en yaşlısı 92 yaşındaki Meur Bouwn, fizik tedavi amaçlı gireceği masaj öncesi "Eğer cennet dünyada varsa ben onun kapısından ilk adımı burada attım" dedi. Sağlık otelinde sağlığına kavuşan bir başka isim de 83 yaşındaki gazeteci- yazar ve ressam Fikret Otyam oldu. Otyam, 3 aylık bir tedavi sürecinin ardından kondisyon bisikletinde pedal çevirerek, "Eski Otyam oldum. Elim artık fırça tutuyor" dedi. Otyam, sağ el parmaklarında uyuşma ve sol dizindeki ağrılardan kurtulduğunu söyledi.



Kategori : GÜNCEL