Sivas'ın yapamadığını Bursa yapar mı?

  • Ana Sayfa
  • Sivas'ın yapamadığını Bursa yapar mı?
Sivas'ın yapamadığını Bursa yapar mı?
Bursaspor dolu dizgin gidiyor. Kasımpaşa engelini geçen yeşil beyazlılarda şampiyonluk sesleri yükseliyor.Abone ol

Bursaspor gümbür gümbür geliyor.. Eksik maçını da kazanırsa 2 puan farkla liderliğe yükselecekler.

Anadolu'nun futboldaki yeni sesi olan yeşil beyazlılar, Kasımpaşa'yı 2-0'la geçti, spor yazarlarından alkış aldılar.

Beklenenin de ötesinde rahat geçen maçın ardından Ertuğrul Sağlam yönetim couchsurfing reklam indeki takım için spor yazarları ne dedi? İşte görüşler:


Uğur Meleke (Milliyet): Bir devam filmi

Erteleme maçları fikstürü, zaten enteresan bir şekilde Beşiktaş’ın bay geçtiği hafta sonunun ardına denk geldi! Bursa da, Diyarbakır’da 90 dakika oynamayınca onlar da, Kasımpaşa’dan fizik olarak daha hazır gözüktüler. Önce Turgay-Sercan-Batalla yetenek zinciriyle nefis bir sayı yaptılar. Ardından da Kasımpaşa’nın Ali Sami Yen’in bir devam filmi gibi yine savunmadan çıkarken yaptığı hataları değerlendirip gol sayısını artırdılar. Bu detaylar, bu maçı kazanmalarına yetti zaten... Şimdi soru şu: Aynı detaylar Bursa’nın şampiyonluk sevdasına yetecek mi?
Bursa, avantajlı bir fikstürün tam ortasında... Önce Kayseri, bu fikstür serisine girip liderliğe tırmanmıştı. Sonra Trabzon aynı seride 15 puan toplayıp zirve yarışına katıldı. Şimdi Bursa; peş peşe Sivas, Diyarbakır, Manisa, Denizli (+Kasımpaşa) serisinin içinde... Eğer onlar da Beşiktaş’ın 8’de 8’inin startı gibi; Kayseri ve Trabzon’un 5’te 5’i gibi bu seriden kayıpsız çıkarlarsa 30’uncu haftaya kadar önleri açık. Bursa’nın puan durumundaki final yeriniyse herhalde son 4 haftadaki G.Saray-Kayseri-Beşiktaş sınavları belirleyecek.

Zeki Çol'un yorumu sonraki sayfada

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL