Cimbom'a yeni Hakan Şükür

Cimbom'a yeni Hakan Şükür
Romanya'da başarılı bir antrenörlük kariyeri geçiren Türk hoca Yüksel Yeşilova, Aslan'ın transfer listesindeki Traore'yi analiz etti.Abone ol

Romanya'nın Cluj takımında forma giyen Lacina Traore, Galatasaray'la sözleşme imzalayabilmek için yönetimin kongreyi yeniden kazanmasını bekliyor. Keita'yı Cim Bom'a getiren Alman menacer Michael Decker vasıtasıyla yapılan amazon ads görüşmeler sonrası tarafların 1 milyon 850 bin Euro'ya el sıkıştığı ve görüşmelerin tamamlanması halinde, 19 yaşındaki 1.98'lik Fildişi Sahilli golcünün Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

‘İki ayağı da çok iyi'

Traore'nin takımına karşı hocalık yapan ve Romanya'da başarılı bir antrenörlük kariyeri olan Yüksel Yeşilova, genç yeteneği, Fanatik okurları için analiz etti. Yeşilova, şunları kaydetti: "Çok genç olmasına rağmen, tecrübeli bir futbolcu gibi sakin. Telaşa kapılmıyor. Boyu uzun olmasına rağmen tipik bir santrfor değil, geriye gelip top alabiliyor. Tekniği çok iyi, her iki ayağını da kullanıyor."

‘Baskıdan etkilenmiyor'

"Hava toplarında çok etkili, ince fizikli ama ikili mücadelelerde de etkili. Hakan Şükür gibi çok koşan ve savunmasına yardım eden bir oyuncu. Top kendisindeyken rakibin baskısından etkilenmiyor. Asist özelliği de var. Galatasaray'da Baros'la çok iyi ikili olabilirler. Romanya Ligi'ndeki en iyi oyunculardan biri. Geleceği oldukça parlak. Rakip kalenin önünde tam bir kule özelliğine sahip."

(Fanatik)



Kategori : GÜNCEL