Odabaşı'na yılın prestij ödülü

  • Ana Sayfa
  • Odabaşı'na yılın prestij ödülü
Odabaşı'na yılın prestij ödülü
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı görevinde bir yılı doldurmadan "Yılın Prestij Ödülü'ne layık görüldü. Abone ol

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na TÜGAD tarafından yerel yönetimde göstermiş olduğu başarıdan dolayı yılın prestij ödülü verildi.

Türkiye Genç İş adamaları Derneği Ankara Şubesinin her yıl düzenlemiş olan yılın presti inşaat firması seo j ödülleri Ankara Rixos Otel'de sahiplerini buldu. Ödül törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Ankara Valisi Kemal Önal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öğmen ve Yılmaz Ateş, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı,birçok siyasetçi ve iş adamı katıldı.

Genç İşadamları derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen ‘Yılın Prestij Ödülleri töreninde’ 2009-2010 yılı Yerel Yönetimlerde göstermiş olduğu başarıdan dolayı ‘Yılın Prestij Ödülüne’ ödülleri verildi.
Yılın Prestij Ödüllerine, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Ankara Valisi Kemal Önal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ve Yılmaz Ateş layık görüldü.

Yılın başarılı belediye başkanlarına verilen prestij ödülüne bu yıl Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı layık görüldü.

2010 prestij ödülünü alan belediye başkanı Yakup Odabaşı “ 2010 Yılın prestij ödülünü bizlere layık görmelerinden dolayı teşekkür ederim. Gölbaşı bizim sevdamız. Biz gölbaşı’na iyi hizmet vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.”dedi.



Kategori : GÜNCEL