Rijkaard insan ruhunu da bilmiyor!

  • Ana Sayfa
  • Rijkaard insan ruhunu da bilmiyor!
Rijkaard insan ruhunu da bilmiyor!
Ünlü teknik adama ağır eleştiriler. Galatasaray kötü futbol oynadı, Hıncal Uluç, Rijkaard'ı topun ağzına koydu.Abone ol

Galatasaray'ın 2-1'lik Eskişehir yenilgisi sonrası spor yazarları Rijkaard'ı hedef tahtasına koydu. Hıncal Uluç'un eleşirileri yenilir yutulur gibi değil.

Eleştiriler artık futbol boyunutu aştı istanbul seo uzmanı insanlık boyutuna vardı. Sabah yazarı Uluç, Hollandalı çalıştırıcı için "Rijkaard futbolu bilmiyor. Rijkaard insanı da bilmiyor. İnsan ruhunu da bilmiyor" diye konuştu.

Hıncal Uluç, Fotomaç Gazetesi'nde Bülent Can ile yaptığı söyleşide eleştirinin dozunu iyice yükseltti.  Polemik üstadı yazar bakın söyleşide neler diyor?

"Geçen hafta "Brezilya gibi oynadı" demiştik ama arkadan bir şey daha demiştik: "Bu tamamen bir tesadüf olabilir. Çünkü bu sene başta Galatasaray olmak üzere Türk futbolunda bir istikrar yok. Ne oldukları belli değil. Galatasaray'ın oynadığı futbol bir tesadüf müdür, yoksa bilinçli bir çalışmanın sonucu ortaya çıkan bir gelişme midir, bilemiyoruz.

Beklemek, birkaç maç daha izlemek lazım" dedik ve birkaç maça gerek kalmadı. İlk maçta Rijkaard yine Rijkaard'lığını gösterdi. Bu maçın üstüne "Rijkaard futbolu bilmiyor" dediğim için bana saldıran hatta benimle alay eden tüm spor yazarlarına ve yorumcularına soruyorum:



Kategori : GÜNCEL