Bu iktidara buradan gitmek düşecek

  • Ana Sayfa
  • Bu iktidara buradan gitmek düşecek
Bu iktidara buradan gitmek düşecek
CHP İstanbul Kadın Kolları'nın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, etkinlik programı deprem olunca değişti.Konser yerine konuşmalar yapıldı.Abone ol

CHP İstanbul İl Kadın Kolları'nın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne ilişkin hazırladığı programında Elazığ depremi yüzünden değişiklik oldu. Sanatçı Sabahat Akkiraz ile Selda Bağcan'ın konseri iptal edildi. Konser yerine konuşmalar yapıldı.

Sarıyer Maslak TİM'de yaklaşık dört bin kadının katıldığı programda CHP Genel Başkan montana seo Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Oya Tümer konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil yaptığı konuşmada "Öldüren deprem değil ihmal. Türkiye bir deprem bölgesi. Rant için yaptığınız hesapları deprem için İstanbul için neden yapmadınız? Çiftçi şikayet eder ona, ananı da al git der. Köylü yakarır gözünü toprak doyursun der. Gazeteci, memur, işçi, tekel işçisine bağırır biz sizi yan gelip de besleyecek miyiz? der. Ama şu bir gerçek bu millet de sizin gerçek yüzünüzü gördü. Artık size de buradan gitmek düşecek." dedi.

KADIN SORUNLARI YETERİNCE ELE ALINMIYOR

Programda konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınların sorunlarını yeterince ele almadığını söyleyerek, "Gazze'ye geliyorsun bütün ülkeleri sayıyorsun. Ama bir türlü Irak'a gelemiyorsun. Niçin gelemiyorsun. Bir mahçubiyetin var. Oradaki binlerce kadınımız nasıl katledildi, tecavüze uğradı. Bütün bunlar senin elinde oldu." dedi

DEPREM NEDENİYLE KONSER ERTELENDİ

Programda Türk Halk Müzi'ği sanatçılarından Selda Bağcan ve Sabahat Akkiraz konser verecekti. Ancak, Elazığ'daki depremden dolayı konser ertelendi. Kutlama programına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, CHP milletvekillerinden Çetin Soysal, Mehmet Sevigen, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve yazar Ataol Behramoğlu katıldı.



Kategori : GÜNCEL